Dwayne Johnson natočí další dvě pokračování Cesty do středu Země

Dwayne Johnson natočí další dvě pokračování Cesty do středu Země
Cesta na tajuplný ostrov 2
Přejděme nicméně zpátky k americké pobočce Warnerů, která s absurdním českým názvem nemá nic společného. Její hlavouni dle všeho sérii hodně věří a hodlají využít toho, že Dwayne Johnson aktuálně platí za jednu z nejoblíbenějších hvězd vůbec. Natočí proto rovnou dvě pokračování.
The Hollywood Reporter uvedl, že studio nově najalo scenáristy, aby společně napsali třetí a čtvrtý díl série. Projekt byl přidělen bratrům Chadovi a Careymu Hayesovým, kteří jsou podepsání pod hororovým hitem V zajetí démonů a taktéž pod katastrofickým San Anderas 3D, v němž taktéž Johnson hraje. Je veliká šance, že se obě Cesty budou natáčet současně (podobně jako třeba druhý a třetí Matrix), aby se ušetřily náklady. Johnson je navíc velmi vytížený, takže i pro něj bude podobné natáčení jednodušší.
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson ve filmu San Andreas (2015)
Druhá Cesta platila s celosvětovými tržbami 335 milionů dolarů za jedno z největších překvapení roku (jednička s Brendanem Fraserem vydělala 241 milionů). Přestože nejde o sérii, jíž by fanoušci extra adorovali, její rozvinutí by minimálně neuškodilo Johnsonově star-power, která sólové hity potřebuje (zatím exceluje hlavně v týmovkách). Pokud na pokračování Cest skutečně dojde, bude mít každopádně Johnson na pár let vystaráno. Společně s nimi se totiž připravuje další díl G.I. Joe a také je ve hře spin-off k megaúspěšné sérii Rychle a zběsile, který by se zaměřil čistě na Johnsonovu postavu.