Dwayne Johnson se ukazuje na první fotce ke katastrofickému thrilleru San Andreas

Dwayne Johnson se ukazuje na první fotce ke katastrofickému thrilleru San Andreas
Dwayne Johnson ve filmu San Andreas (2015)
Ve filmovém San Andreas na město udeří ohromné zemětřesení, která nadělá patřičnou paseku. Charismatický obr známý ze série Rychle a zběsile má ve filmu roli hasiče, jehož dcera uvízne v epicentru v troskách. Protože bude mít Johnsonův hrdina k dispozici vrtulník s povolením k použití, vydá se neohroženě do žhavé zóny, aby svou ratolest našel a odvedl do bezpečí. Jak to bude ve filmu Johnsonovi „slušet“, na to se můžete podívat na první oficiální fotce níže. Asi nikoho nepřekvapí, že vypadá tradičně cool:
Dwayne Johnson
Dwayne Johnson ve filmu San Andreas (2015)
Aby se bylo opravdu na co dívat, dcerunku hraje Alexandra Daddario, jejíž dvojčátka jsme mohli letos ocenit v seriálu Temný případ, kde herečka naplno ukázala své přednosti. Snímek režíruje Brad Peyton, který s Rockem natočil Cestu na tajuplný ostrov 2. To není zrovna ideální vizitka pro akční výplach emmerichovského střihu, ale třeba Peyton příjemně překvapí.
dwayne-johnson-se-ukazuje-na-prvni-fotce-ke-katastrofickemu-thrilleru-san-anderas
Alexandra Daddario
Johnson má každopádně našlápnuto mezi hollywoodskou smetánku. Svým účinkováním v sérii Rychle a zběsile si značně rozšířil fanouškovskou základnu a San Andreas by mohlo být první pořádnou sólovkou útočící na pozici letního blockbustery. Johnson by si vlastní hit rozhodně zasloužil.