Marvelovka Guardians of the Galaxy aka Strážci Galaxie se ukazuje na třech nových fotkách

Marvelovka Guardians of the Galaxy aka Strážci Galaxie se ukazuje na třech nových fotkách
Viděli jste už někdy tak drsného mývala?
Studio samozřejmě dobře ví, jak moc se fanoušci těší a rozhodlo se jim nadělit několik nových fotografii. Začneme nicméně tou, která vyšla již na začátku letošního roku, abychom si připomněli hlavní postavy:
Chris Pratt, Zoe Saldana
Viděli jste už někdy tak drsného mývala?
Koho na ní vidíme? Zleva stojí Gamora (Zoë Saldana), Star-Lord (Chris Pratt), Rocket Raccoon aka Mýval (mluví Bradley Cooper), Drax the Destroyer (Dave Bautista) a Groot (mluví Vin Diesel).
A nyní již k očekávané trojici nových obrázků, kde znovu vidíme sestavu pohromadě, poté samostatně Star-Lorda a vesmírnou loď Strážců Milano:
marvelovka-guardians-of-the-galaxy-ma-prvni-oficialni-fotky-a-cesky-nazev
Chris Pratt
Strážci Galaxie
A jaká bude zápletka? Zde je oficiální text distributora: Odvážný dobrodruh Peter (později Star-Lord) se stává středem zájmu nájemných zabijáků poté, co Ronanovi, mocnému padouchovi s plány ohrožující celý vesmír, ukradne tajemnou kouli. Aby neúnavnému Ronanovi unikl, je Quill nucen spojit své síly se čtveřicí pozoruhodných hrdinů – Rocketem, po zuby ozbrojeným mývalem, Grootem, humanoidem, který připomíná strom, vražednou a tajemnou Gamorou a pomstychtivým Draxem Ničitelem. Když ale Quill objeví skutečnou moc koule a hrozbu, která se v ní ukrývá a ohrožuje celý vesmír, musí udělat vše pro to, aby nesourodá skupina táhla za jeden provaz a v posledním zoufalém souboji se pokusila zachránit osud celé galaxie.
Do českých kin vtrhne komiksárna Strážci Galaxie 31. července 2014.