Julius Ševčík natočí další studii vraha. Tentokrát podle scénáře Christophera Nolana!

Julius Ševčík natočí další studii vraha. Tentokrát podle scénáře Christophera Nolana!
Christopher Nolan | Warner Bros.
Kanadské Variety přináší zprávu o tom, že Ševčík bude režírovat kriminální thriller The Keys to the Street. Původně jde o knihu Ruth Rendell, kterou do podoby filmového scénáře zadaptovali Michael Stokes a Christopher Nolan. Natáčet se začne zkraje roku 2014 v Londýně.
Tim Roth, Brady Corbet
Ve Funny Games USA si Tim Roth zahrál oběť (vpravo). V chystaném filmu Julia Ševčíka bude pro změnu agresorem.
V hlavních rolích temného příběhu plného pronásledování, násilí a vražd se představí Gemma Arterton (Quantum of Solace, Piráti na v lnác
Gemma Arterton
Gemma Arterton | Warner Bros.
h, Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic) a Tim Roth (Made in Britain, G aune ři, Anatomie lži). Gemma Arterton si zahraje mladou ženu, kterou pronásleduje její dřívější přítel (Tim Roth). Arterton si začne s novým mužem (zahraje si ho Max Irons - Hostitel, Červená Karkulka), zatímco v sousedství dochází k sérii krutých vražd... 
Ševčík by mohl být mužem na svém místě. V Normalu totiž dost expresivně vylíčil právě řádění masového vraha. Snímek se navíc ve své době mohl pyšnit trailerem, který dosahoval prvotřídní světové úrovně.
Normal
Nicméně, v porovnání s tím, co režiséra čeká, šlo v případě Normalu o nízkonákladovou epizodu. Držme Ševčíkovi palce, jeho úspěch bude též vizitkou tuzemské filmové školy.