Woody Harrelson, Jesse Eisenberg a Morgan Freeman jsou Podfukáři!

Woody Harrelson, Jesse Eisenberg a Morgan Freeman jsou Podfukáři!
| Warner Bros.
Novodobou verzi Dannyho parťáků a Iluzionisty (2006) digitálního věku režíroval Louis Leterrier, autor prvních dvou dílů série Kurýr, snímků Neuvěřitelný Hulk (2008), Souboj Titánů (2010) nebo Utržený ze řetězu (2005).
Morgan Freeman
Stejně jako v posledně jmenovaném filmu, i v novince vystupuje Morgan Freeman coby muž v pozadí skupiny čtyř špičkových iluzionistů (Isla Fisher, Jesse Eisenberg, Dave Franco a Woody Harrelson). Ti se ocitají v napínavé hře na kočku a myš s FBI a finančními magnáty (Michael Cain). Tým iluzionistů se kromě přípravy svých show zabývá také organizací bravurní
Jesse Eisenberg
| BontonFilm
ch a efektních bankovních loupeží zaměřených proti zkorumpovaným finančníkům. Během svých grandiózních vystoupení pak tito novodobí Robinové Hoodové nejenže loupež v přímém přenosu provedou, ale následně nechají „zabavené" peníze pršet na ohromené diváky.

Trailer k filmu Podfukáři:

Režisér Leterrier natočil svůj dosud nejodlehčenější snímek. Ale jak se na akčního harcovníka sluší a patří, ani v případě Podfukářů (2013) nebude chybět napětí, akce a vizuální, respektive emocionální výbuchy. Plus patra mladých, sympatických herců po boku velezkušených kolegů. Prostě zábava se vším všudy.