Zachrání Laru Croft tvůrci Iron Mana?

Zachrání Laru Croft tvůrci Iron Mana?
zachrani-laru-croft-tvurci-iron-mana-1
V GK Films již rozběhli produkci nového dílu (ideálně série) a rádi by ho do kin dostali v roce 2013. Herecké obsazení je zatím jeden obrovský otazník a upřímně nezávidím žádné herečce, která part po Angelině Jolie převezme (protože jestli bylo něco na původních filmech bezchybné, byla to právě ona). Opravdu zajímavá jsou ale jména najatých scenáristů. V GK Films nechtějí nic ponechat náhodě a tak angažovali zkušenou dvojici Mark Fergus / Hawk Ostby, kteří si společně střihli kultovní Potomky lidí (2006), prvního Iron Mana (2008) či nepříliš povedené Kovboje a vetřelce (2011).
Pomineme-li "kovbojské" klopýtnutí, jde o zatraceně schopný scenáristický tandem, se kterým má Lara konečně reálnou šanci, aby to na velkém plátně dotáhla na pozici ženského Indiana Jonese. Pokud jí tedy nezastíní Nathan Drake, nebo samotný Jones, kteří se také chystají do kin.
Update: A práce skutečně pokračují. Producent Graham King, který má novou Laru na starost, potvrdil, že Fergus s Ostbym mají již scénář skoro hotový a prý se můžeme těšit na Lařiny začátky, konkrétně jedno z jejích prvních dobrodružství. Reboot Tomb Raidera má pro Laru znamenat to samé, co Batman začíná (2005) pro Batmana či Casino Royale (2006) pro Bonda.
Olivia Wilde
Kovbojové a vetřelci | BontonFilm
A pokud jde o hlavní roli, možná jste se doslechli, že je vážným kandidátem Olivia Wilde (13ka z House, Kovbojové a vetřelci). Jde bohužel o pouhé spekulace, které sama Wilde na svém Twitteru popřela. Škoda.
Víte že?...
... Angelina Jolie v rámci přípravy na roli absolvovala lekce jógy a kick-boxu a naučila se také jak zacházet se zbraněmi? Trénoval ji instruktor britských speciálních jednotek SAS. Její následovnice se má na co těšit.