Arnold Schwarzenegger je Governator!

Arnold Schwarzenegger je Governator!
arnold-schwarzenegger-je-governator-1
Arnold nemládne a moc dobře to ví. Od roku 2003 trávil víc času v našponovaném obleku, než v posilovně, což se zákonitě muselo podepsat. Bylo by proto naivní očekávat, že jeho prvním filmem po ukončení politické kariéry bude akční megařežba, ve kterém by Arnie kosil zloduchy po stovkách a ukazoval pečlivě vyrýsované bicepsy. Něco takového v nejbližší době nehrozí. Přesněji, nehrozí to v hrané podobně. Zato animované filmy, tam se nestárne. A právě tím směrem se bývalý guvernér Kalifornie hodlá vydat. Pomůže mu v tom slavný komiksový tvůrce Stan Lee, se kterým začal připravovat animovaný komiksový film The Governator.

"Když jsem v roce 2003 kandidoval na guvernéra a lidé začali hovořit o Governatorovi, přišlo mi to jako hrozně stylová přezdívka," řekl Schwarzenegger. Slovo guvernator je složením slov governor (guvernér) a Terminátor (netřeba vysvětlovat, doufám). Podle Schwarzeneggera by měl být animák jakousi kombinací života guvernéra, kultovního Terminátora, světa kulturistiky a povedené akční komedie Pravdivé lži. Mno, to není zrovna nejskromnější plán. Ale to už tak nějak ke Schwarzeneggerovi patří.

The Governator by měl do kin dorazit již příští rok. Snad si to té doby Schwarzenegger i trochu zaposiluje. Nic proti podobným animovaným projektům, ale Arnie "z masa a kostí" je přeci jen větší lákadlo.
P.S. Tady je kupa koncept artů k filmu. A vypadají skvěle!