Druhý Rebel Moon se blíží. Zack Snyder servíruje v traileru nestřídmé akční hody

Druhý Rebel Moon se blíží. Zack Snyder servíruje v traileru nestřídmé akční hody
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška | Netflix
První sekundy traileru lákají na akční hody přesně nastříhané do hudby, což už je sice trochu ohraný postup, ale přiznejme si, že pořád uspokojivě funguje. Navíc kombinace výrazně červené a modré barvy na šedém pozadí vypadá bezesporu pěkně a opět dává jasně na srozuměnou, o co se tu Zack Snyder pokouší – tedy o vlastní Hvězdné války.
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
49%
Na přehršel akčních scén zahrnujících světelné meče, exploze, slow motion, střelecké souboje i bitky na blízko láká i zbytek traileru, a pokud by se v tomto duchu odvíjel i výsledný film, mohla by to být dobrá zpráva. Nabubřelá snaha o epičnost či lobotomické dialogy, jež podrážely nohy prvnímu filmu, by v takovém případě mohly být obsaženy mnohem méně nežli rozmáchlé kosmické řeže; ačkoli o jejich přehnané digitálnosti a umělosti nemůže být z traileru pochyb.
Sofia Boutella jako hlavní hrdinka Kora, která na konci prvního dílu sestavila tým k ochraně planety Veldt, se tedy opět potká s resuscitovaným zlosynem s tváří Eda Skreina. Většího prostoru se zjevně dočká i robot dabovaný Anthonym Hopkinsem, jenž se (zjevně jako všechny ostatní postavy) nebude pořádných bitvám vyhýbat.
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška: trailer | Netflix
Sluší se připomenout, že pravděpodobně někdy v létě by na Netflix měly doputovat i režisérské verze obou filmů, v nichž podle Snydera nebude nouze o sex a násilí, které se v těchto „hlavních“ verzích vyskytují o poznání méně. Pravověrní fanoušci tohoto kontroverzního tvůrce tedy budou moci jeho vizionářství ještě pár měsíců věřit i v případě, že se Jizvonoška, jak je druhý díl nazván, dočká podobných reakcí jako velmi negativně přijatý první díl.
Alespoň část odpovědí se dozvíme už 19. dubna, kdy se Jizvonoška objeví na Netflixu. Pokud si troufáte, do té doby můžete dohnat rest v podobě jedničky. Mrkněte se také na náš žebříček nejlepších sci-fi filmů, které jsou k vidění na Netflixu.
Zdroje: Netflix, CinemaBlend