Roboti a upíři (jak jinak) v 3D

Roboti a upíři (jak jinak) v 3D
roboti-a-upiri-jak-jinak-v-3d-1
Že bude trojka o válčících robotech v balení 3D šokující není. Michael Bay se sice dlouho oháněl tím, že s 3D nechce mít nic společného, protože ho ten  formát nebaví, jenže Avatar je silnější než veškerá prohlášení a tak nakonec třetí Transformers 3D budou. Těžko říct, jestli šel Míša do sebe, nebo jde jen na ruku studiu, každopádně fanouškům přislíbil, že bude trojka obsahovat méně robotů, což je jednoznačně dobrá zpráva. Snad se novým dílem přiblíží povedené jedničce a dá zapomenout na její naprosto zbytečné pokračování.
Když už jsme u těch zbytečných pokračování, vznikne i další díl Underworldu. Protože trojka moc nevydělala, pokouší se tvůrci lákat v případě nového dílu na 3D. Pravda, představa Kate Beckinsale v latexovém oblečku, jak se prostorově naklání z plátna, není nejhorší. Kate si nicméně na plátně pobude jen epizodní chvilku. Její postava by měla předat žezlo nějaké mladší, atraktivnější hrdince. Tvůrci evidentně doufají, že se svezou na dvou současných fenoménech (3D – Avatar, upíři – sága Stmívání). Nejsmutnější na té logice je, že by dost dobře mohla fungovat. Snad bude výsledek výživnější než limonáda Belly a Edwarda.
Víte že?....
... kvůli tomu, že Kate Beckinsale nechtěla pokračovat v sérii Underworld, se trojka natočila jako prequel? Kdyby ale Kate roli přijala, natáčelo by se přímé pokračování.