Dante's Hotel: Nový horor režiséra Žraločího tornáda bude strašit v pátek třináctého

Dante's Hotel: Nový horor režiséra Žraločího tornáda bude strašit v pátek třináctého
Dante's Hotel | Tubi Originals
A protože je to letos deset let od premiéry tohoto nečekaného fenoménu, v němž Ian Ziering (Beverly Hills 90210) masakroval lítající žraloky motorovou pilou, dává smysl, aby režisér Anthony C. Ferrante vypustil do světa něco nového. Tentokrát absentují velké kousavé potvory, namísto nich se v jeho novince Dante’s Hotel rozpoutá peklo, které v traileru působí vlastně docela žánrově použitelně.
Dante's Hotel: trailer | Tubi Originals
Zápletka je prostá. Skupinka lidí slaví nový rok v hotelu s temnou minulostí, a pokud ho neopustí do půlnoci, přijde si pro ně děsivý zabiják. A přirozeně nikdo neodejde. Překvapivé na tomhle kousku je to, že trailer v prvé řadě nepůsobí (až na pár záběrů) jako nějaká laciná šílenost, navíc je tu hned několik výraznějších jmen v obsazení. Jmenovitě Judd Nelson (Snídaňový klub), Moon Bloodgood (Terminator Salvation), Emilio Rivera (Zákon gangu) a hlavně mezi fanoušky žánru oblíbený Ted Raimi (mladší brácha Sama Raimiho, který hrál ve všech jeho filmech a pravidelně se objevuje v hororech).
Dante`s Hotel dorazí dnes, tedy 13. října (stylově v pátek třináctého), na streamovací službu Tubi. Ta u nás bohužel v tuhle chvíli nemá zastoupení, snímek si však nepochybně časem najde cestu i na náš trh.
A samozřejmě nesmím opomenout Kinobox žebříček nejlepších hororů pro letošní rok.