Snídaňový klub

77%
Snídaňový klub
Plakát traileru
Snídaňový klub (The Breakfast club) je americká teenagerská komedie. Kromě toho, že chodí na střední školu Shermer nemají Claire, Andrew, John, Brian a Allison nic společného, protože Andrew je školní sportovní hvězda, Claire zdejší kráska, Brian chytrolín, Allison podivínka a John kriminálník. Právě je ale čeká devět hodin trestu pod dohledem ředitele školy, během kterých mají napsat esej o tom jak vidí sami sebe. Devět hodin je ale dlouhých a na prázdných chodbách školy se dají zažít překvapivé příhody, které jim nejen pomohou změnit názor na sebe sama, ale i na sebe navzájem.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Film nejen pro mladé, ale o mladých. Skupina studentů se sejde na sobotním vyučování za trest a postupně odkrývají své osudy i problémy. Hlubší pasáže střídají ty nudnější. Snímek nepřechází do trapností, je to relativně dospělé, ale snímek se mě prostě nějak nedotkl. Dobré - 60%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Je to vykonstruované a nereálné, že by si tak rozdílní lidé tak vylili navzájem srdce, ale je to jistě zajímavé a umí to zaujmout. Možná je to trochu vypočítavé a uvědomuje si to moc samo sebe, ale mě to svým způsobem dostalo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Ty šablonovité postavy (sportovec, princezna, šprt, cvok a vyvrhel) víc odlišné už asi ani být nemohly. A stejně zjistí jak si jsou všichni podobní. A nakonec se někteří do sebe ještě zamilují. To je panečku náhodička...Říkám si, jestli si vůbec na ten film za pár týdnů ještě vzpomenu...Ale nejspíš jo, kvůli titulní písni (nejde ji dostat z hlavy) a té závěrečné eseji:) 6/10

Dodatečné informace

Původní název:
The Breakfast Club (více)
  • USA Snídaňový klub
  • USA The Breakfast Club
  • USA Breakfast Club
  • USA Clube dos Cinco
  • USA Der Frühstücksclub
  • USA El club de los cinco
  • USA Klub sniadaniowy
Země původu:
USA

Podobné


Powered byJustWatch