Costnerův epický western Horizon v prvním traileru. Podívejte se, proč opustil Yellowstone

Costnerův epický western Horizon v prvním traileru. Podívejte se, proč opustil Yellowstone
Horizon: An American Saga | Warner Bros.
Costner v něm nejen hraje, ale současně ho i režíruje. Nemůžeme se tak vůbec divit, že projekt upřednostnil před vším ostatním. Westernový žánr byl vždy jeho vášní a stejně tak režie. K té se vrací po dlouhých dvaceti letech po povedené, leč svého času trochu přehlížené Krajině střelců (2003).
Horizon: An American Saga: upoutávka | Warner Bros.
Teaser s nádhernými útesy a červenými skalami v pozadí začíná velkorysým pohledem na dávný americký západ, načež odhaluje, kdy se příští rok filmů dočkáme. První díl vtrhne do kin v USA v červnu 2024 a druhá kapitola pak v srpnu 2024. Českou premiéru snímky zatím nemají.
Ačkoli nejsou prozrazené žádné podrobnosti o ději, můžeme si zblízka prohlédnout nejnovější postavu v podání Costnera, jak odjíždí na koni do dálky poté, co vystřelil na neznámé nepřátele.
Slavné propadáky: Posel budoucnosti - konec světa, jak ho známe, v režii Kevina Costnera
Téma10. 11. 2020
Slavné propadáky: Posel budoucnosti - konec světa, jak ho známe, v režii Kevina Costnera
Sága se může pochlubit silným obsazením. Vedle Costnera v ní hrají Sam Worthington, Sienna Miller, Jamie Campbell Bower, Luke Wilson, Giovanni Ribisi, Thomas Haden Church, Jena Malone a Michael Rooker. Zda Costner naváže na svůj největší úspěch, tedy na snímek Tanec s vlky (1990), nebo z toho bude velkolepý propadák po vzoru filmu The Postman – Posel budoucnosti (1997), to čas teprve ukáže. Fakt, že studio dovolilo Costnerovi jeho projekt rozdělit do dvou filmů, nicméně naznačuje, že v Horizon hodně věří.
Yellowstone najdete v nabídce SkyShowtime, který v Kinobox žebříčku nejlepších seriálů této streamovací služby zabírá osmé místo. Tipnete si, jak vysoko je všemi milovaný Dexter?