Dwayne Johnson se vrací do série Rychle a zběsile. Je Dieselova rodina opět kompletní?

Dwayne Johnson se vrací do série Rychle a zběsile. Je Dieselova rodina opět kompletní?
Rychle a zběsile 8 | Universal Pictures
Přestože se desátý díl Rychle a zběsile objeví v našich kinech až ve čtvrtek (a v těch zámořských v pátek), jedna žhavá zpráva už z předpremiérových projekcí unikla. Do série, která bude zřejmě čítat ještě dva filmy, se totiž podle webu The Wrap a dalších amerických médií vrátí jedna z jejích největších hvězd – Dwayne „The Rock“ Johnson. Údajně se totiž objevuje v potitulkové scéně aktuálního snímku.
Rychle a zběsile 10: trailer, české titulky | Universal
Celá situace je pikantní hlavně kvůli tomu, že Johnson a hlavní tvář série Vin Diesel se v uplynulých letech dostali do hojně medializovaného sporu. V roce 2016 si Johnson poprvé na Instagramu postěžoval na své herecké kolegy, a i když Diesela přímo nejmenoval, bylo jasné, na koho kritika míří. Následně si přes sociální sítě vyměnili několik dalších nevybíravých zpráv a dění vyvrcholilo koncem roku 2021, kdy Diesel na Instagramu v podstatě prosil Johnsona, aby se vrátil. Ten však v rozhovoru pro CNN kontroval, že to rozhodně nemá v plánu a že se Dieselem nenechá manipulovat.
Rychle a zběsile 10
Rychle a zběsile 10
  • Google Play
  • O2 TV
  • Rakuten
  • +2
64%
Jenže od té doby se leccos změnilo. Johnsonovy velkorozpočtové produkce Red Notice, Expedice: Džungle a Black Adam vcelku propadly, a tak se jednapadesátiletý herec možná ještě rád vrací do série, jejíž součástí byl od pátého do osmého dílu. Navíc ještě táhl spin-off Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw a všechny tyto projekty lze označit za úspěšné.
Rychle a zběsile 5
Rychle a zběsile 5 | Universal Pictures
To si jistě uvědomuje i Diesel, a tak je zakopání válečné sekery výhodné pro obě strany. Sága Rychle a zběsile je s Johnsonem na palubě výnosnější a lákavější, a tak pro všechny zúčastněné dává smysl, že se pro (snad) poslední dva filmy postava tvrdého poldy Luka Hobbse vrátí. Dieselova vysněná „rodina“, o níž v každém filmovém pokračování vehementně mluví, tedy bude zase pohromadě.

Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?
Ostatní14. 5. 2023
Kinolog: Ivetu zabíjejí podruhé příšernou telenovelou. Anebo je to pohádkový horor?