Akční jízda Vyproštění se možná dočká ne jednoho, ale hned několika pokračování

Akční jízda Vyproštění se možná dočká ne jednoho, ale hned několika pokračování
Vyproštění (2020) | Netflix
Film Vyproštění (2020) byl uspokojivou akční jízdou od Netflixu, která vyšla letos v dubnu. V hlavní roli se představil Chris Hemsworth, který svým zjevem charismatického drsňáka dodával snímku na šťávě. A jelikož film slavil úspěch, nemohlo být žádným překvapením, že hned začal vznikat i další díl. Podle toho, co ale před nedávnem řekl sám Hemsworth, který se určitě v připravovaném pokračování objeví, to vypadá, že dalších dílů bude hned několik. Herec zvítězil v udělování cen People´s choice award v kategorii „nejoblíbenější filmová hvězda“ právě za film Vyproštění, přičemž během své vítězné online řeči pronesl i následující:
"Chtěli jsme vytvořit film, který by byl jiný, unikátní, vzrušující, plný akce, ale zároveň jsme chtěli zkusit i něco úplně nového. A myslím, že jsme toho dosáhli. Bez vaší podpory by nic takového nebylo možné. Takže jsem vám navěky zavázán. Žeru vás, lidi, jste nejlepší. Byla to jedna z nejneuvěřitelnějších zkušeností, co jsem kdy na place měl. A zkusíme pro vás vytvořit ještě pár dalších."
Další podobně laděné díly bychom určitě uvítali, ovšem pokud je to pravda, tvůrci by si měli dávat majzla na to, aby přílišným dojením série nezapočali degradaci její kvality. Stejně tak tvůrci budou muset přijít s nějakými pořádnými a nadupanými nápady, protože udělat důstojné pokračování takového akčňáku nebude jen tak jednoduché. Tak jim držme palce!
Vyproštění
Vyproštění | Netflix