Připojí se Robert Downey Jr. ke komiksové konkurenci?

Připojí se Robert Downey Jr. ke komiksové konkurenci?
Robert Downey Jr. | Warner Bros.
Přestože by Endgame neměla být pro Downeyho úplná konečná v MCU (počítá se s cameem v Black Widow a spekuluje se i o nějakém zapojení do dalšího Spider-Mana), vesměs má oblíbený herec v kalendáři volno.
Pravda, nějakou dobu se chystá Sherlock Holmes 3, ale tam to furt ne a ne dopadnout. A z plánované série o doktoru Dolittleovi nic nebude, protože loňský film dopadl katastrofálně a hlavně ve velkém propadl v kinech.
Downey tak bude hledat nějakou novou trvalku a podle zákulisních drbů by o něj hodně stáli u Warnerů, aby oživil jejich DC universum. Nejde o vyloženě novou spekulaci - již dříve se mluvilo o tom, že by si mohl zahrát starší verzi Hala Jordana (aka Green Laterna). Tentokrát ale se zprávou, že se Warneři snaží Downeyho zlákat opravdu tučným šekem, přišel ověřený zdroj. A bude zajímavé sledovat, jestli si oblíbený sympaťák "dovolí" pokoušet své fanoušky tím, že by přešel do konkurenčního komiksového tábora. Já sám bych se na něj kvůli tomu nezlobil. Ostatně, nebyl by zdaleka první, kdo by využil podobného střídání. Ale co na to vy, má Downey zamířit do DCEU?
Robert Downey jr.
Jude Law, Robert Downey jr.