Hot Wheels: Legendární angličáky se chystají do kin

Hot Wheels: Legendární angličáky se chystají do kin
Hot Wheels | Mattel
Kdysi dávno, když se o filmu začalo poprvé mluvit, měl být u kormidla Justin Lin, tehdy oslavovaný pro znovu nakopnutí série Rychle a zběsile. Jenže od té doby uteklo hodně vody (Lin naposledy režíroval šestku a to je šest let), přičemž momentálně má plné ruce práce s přípravou nového Highlandera.
Jestli na Hot Wheels opravdu dojde, to bude nepochybně záležet na tom, jak si povede v kinech již připravovaná Barbie. Šance na úspěch má slušné mimo jiné proto, že hlavní roli nakonec získala Margot Robbie. Podle starších zpráv měl být film o tom, že panenka žijící v Barbielandu je z místa vyhoštěna, protože není dostatečně dokonalá a musí se tak vydat do světa mezi normální lidi. V době, kdy tahle zápletka vyšla najevo, ale ještě byla hlavní roli upsaná Amy Schumar. A je otázkou, jestli se s obsazením Robbie nezměnila, neboť - nalijme si čistému vína - ona je dokonalá panenka.
Na odpověď si každopádně počkáme ještě víc než rok - filmová Barbie by měla dorazit do kin v květnu 2020. Do té doby Mattel může jen plánovat.
hot-wheels-legendarni-anglicaky-se-chystaji-do-kin-2
Amy Schumer