Expendables 4: Natáčení za rohem, co o pokračování zatím víme?

Expendables 4: Natáčení za rohem, co o pokračování zatím víme?
Expendables: Postradatelní | Lionsgate
Takže v prvé řadě - i u čtyřky bude hlavní tváří Sylvester Stallone, přestože to tak dlouhou dobu nevypadalo. Točit se začne zkraje příštího roku a projekt v tuhle chvíli nemá režiséra. Pokud jde o scénář, ten píše od května loňského roku Gregory Poirier, který... není úplně výhrou pro sérii. Pokud se podíváme na jeho filmografii, má tam například Chůvu v akci, nechvalně proslulý Lovci dinosaurů nebo nástřel děje Lovců pokladů. Žádná hitparáda, ale čistokrevný akčňák v osmdesátkovém stylu je přeci jen žánrově jinde a třeba se Poirier ukáže být nečekaným esem čtvrtého dílu.
Jsou Expendables: Postradatelní 3 lepší v necenzurované verzi "pro dospělé"?
Téma8. 11. 2019
Jsou Expendables: Postradatelní 3 lepší v necenzurované verzi "pro dospělé"?
Ten má ostatně po slabé trojce co napravovat. Měl by se vrátit eRkový rating a tentokrát nás snad čeká minimum omladiny. A co akční klasikové? Sly a Arnold by měli být jistota, stejně tak Slyův kamarád Jason Statham. Mimo hru by neměl být ani Bruce Willis, mluví se i o možném znovu zapojení Jean-Claude Van Dammea a samozřejmě je vždy šance, že se nakonec nechá ukecat do týmu Steven Seagal. Ze sestavy naopak nadobro vypadl sympaťák Terry Crews a to kvůli obvinění ze sexuálnímu obtěžování.
Ne, nebojte se, Crews není v tomhle případě na zvrhlíka. Naopak on sám tvrdí, že se stal obětí - konkrétně obvinil Adama Venita (vysoce postaveného zaměstnance talentové agentury) ze sexuálního obtěžování a následovalo soudní řízení. Jak to souvisí s Expendables? Producent série Avi Lerner začal přes svého osobního agenta Crewsovi vyhrožovat, že pokud žalobu nestáhne, končí v sérii Expendables. A Crews se rozhodl nepovolit.
Pokud opravdu odstartuje natáčení Expendables 4 podle plánu, bude chtít studio s největší pravděpodobností stihnout premiéru v srpnu 2019. Právě v tom samém měsíci totiž startovaly všechny předchozí díly série.
Bruce Willis, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger
Jean-Claude Van Damme