Všechny prachy světa mají na kontě další průšvih - tentokrát za směšný plat pro hlavní herečku

Všechny prachy světa mají na kontě další průšvih - tentokrát za směšný plat pro hlavní herečku
Všechny prachy světa (2017) | Vertical Entertainment
Přetáčky přirozeně vyžadovaly i přítomnost dalších herců, konkrétně byly povolány zpátky na plac hlavní hvězdy Mark Wahlberg a Michelle Williams. Točilo se deset dní a i když se zdá, že se na tom nedá nic zkazit, dá. Hodně.
Rozdíl platů, jaké zmínění dva herci za svůj krátký návrat před kameru obdrželi, totiž nemůže být větší. Wahlberg si odnesl 1.5 milionů dolarů, zatímco Williams dostala... tisícovku! Ano, opravdu 1 tisíc dolarů, což není ani procento Wahlbergova platu. Ženy léta protestují, že jsou v Hollywoodu hůře placené a studia neustále mluví o tom, že na nápravě pracují. Je proto až s podivem, že se povede vytvořit podobný přešlap. Vše je o to komičtější, že jsou oba herci pod stejnou agenturou, která jim vyjednává podmínky.
Není se čemu divit, že zpráva okamžitě vzbudila velké pozdvižení v médiích i mezi celebritami. Samotní herci ani studio kauzu zatím nijak nekomentovali. Bude zajímavé sledovat, jak se situace vyvine. Na nějakou dohru brzy bezpochyby dojde. Všechny prachy světa vstoupí do českých kin 25. ledna.
Mark Wahlberg, Michelle Williams
Christopher Plummer