John Wick 2 má nový název, datum premiéry a přesouvá se do Evropy

John Wick 2 má nový název, datum premiéry a přesouvá se do Evropy
Do téhle chvíle jsme nic moc konkrétního o Johnu Wickovi 2 neslyšeli (vyjma toho, že se vrátí přeživší postavy a záporáka si zahraje Common). Nyní tu máme několik žhavých novinek a rozhodně nejsou nepodstatné.
V prvé řadě došlo ke změně názvu. Původní film byl velká stylovka a pokračování samozřejmě nehodlá zůstat pozadu, takže ponese název John Wick: Chapter Two. Prosté, ale úderné a výmluvné. Pořád nám to samozřejmě nic neříká o zápletce, i tady ale máme menší update.
Ne, stále nevíme, o co přesně v "druhé kapitole" půjde. S jistotou ale můžeme říct, že se "John Wick přesune do Říma, aby nakopal pár italských zadků". Wick se tak přidává k současnému trendu, kdy akční hrdinové míří do evropských metropolí. A Řím je bez debat velmi zajímavá varianta.
Třetí novinka má méně pozitivní nádech. Původně se počítalo s tím, že John Wick 2 poputuje do kin ještě letos (i český distributor nastavil předběžné datum premiéry na 15. září 2016). Nakonec snímek vstoupí celosvětově do kin až 10. února 2017. Proč zrovna tohle datum? Jen hádáme, ale nejspíš za to může megaúspěch Deadpoola, který s Rkovou přístupností zbořil na Valentýna kina po celém světě. Wick proto nejspíš také zkusí štěstí na svátek zamilovaných. V jeho prospěch budou mluvit nadšené ohlasy na první díl.
Víte že...
... by se měl John Wick dočkat trilogie?