Prometheus 2 aka Alien: Paradise Lost mění svůj název na Alien: Covenant

Prometheus 2 aka Alien: Paradise Lost mění svůj název na Alien: Covenant
Prometheus | 20th Century Fox
Potvrzením toho, že bude druhý Prometheus skutečně provázanější s původní sérií, byla změna názvu na Alien: Paradise Lost. Ten už ale neplatí. Scott na AFI Film festivalu mluvil o svém posledním hitu Marťan, k němuž se dostal poté, co projektu opustil Drew Goddard, a vyslovil nový název Aliena.
"Měl jsem pracovat na Alien: Covenant, jehož natáčení odstartuje příští únor, ale bojovali jsme se scénářem. Pak přišel telefon, v němž někdo říkal 'Poslyš, máme tu již napsanou věc jménem Marťan' a já 'hm'. Trvalo mi cca hodinu si ho přečíst a poté jsem mluvil se studiem Fox a řekl 'chci mluvit s Drewem'."
prometheus-2-uz-zase-meni-svuj-nazev
Takže tu máme hned dvě zásadní novinky. Název druhého Promethea je nyní Alein: Covenant (covenant znamená pakt) a natáčení začne za čtvrt roku.
Scott též před nedávnem prohlásil, že nás čekají hned čtyři díly Promethea (než série přímo naváže na události prvního Vetřelce). "Byl jsem ohromen tím, že vznikla tři pokračování Vetřelce a nikdo nepoložil otázku 'Proč Vetřelec, kdo ho vytvořil a proč?' Základní otázka. Tak jsem přišel s Prometheem, který se začal věnovat tomu, kdo a odkud pochází," řekl Scott.
Do kin by měl snímek podle původních plánů dorazit 30. května 2017.