Jurský svět vyhlašuje SOUTĚŽ o lístky do kina IMAX a další lákavé ceny

Jurský svět vyhlašuje SOUTĚŽ o lístky do kina IMAX a další lákavé ceny
jursky-svet-vyhlasuje-soutez-o-listky-do-kina-imax-a-dalsi-lakave-ceny
Dlouhých 22 let od uvedení Jurského parku do kin vstupuje Jurský svět. Doba se změnila, kinozábava pokročila, ale dinosauři a dávná historie Země je lákadlem i v 21. století. Vydejte se na Jurský svět do pražského kina IMAX, které dokumenty o pravěku s úspěchem uvádí již řadu let. Zatím ale diváci neměli možnost postavit se tváří v tvář Indomius Rexovi, který Jurskému světu dominuje. Navíc se jedná se o jedinou 3D podívanou s českými titulky v tuzemských kinech. Tak si ji nenechte ujít.
Ve spolupráci s kinem jsme si pro vás připravili soutěž o 5x2 vstupenky na pražské IMAX představení, případně do sítě multikin Cinema City. To ale není vše. K lístkům vám český distributor filmu - společnost CinemArt - přibalí stylovou tašku, která se vám bude na nadcházející letní výpravy do přírody určitě hodit.
jursky-svet-vyhlasuje-soutez-o-listky-do-kina-imax-a-dalsi-lakave-ceny-1
Pět z vás se může těšit na kvalitně zpracovanou tašku s motivem Jurského světa a 2 vstupenky do pražského kina IMAX (případně do sítě multikin Cinema City po celé republice).
Jaká jsou pravidla soutěže?
Máme pro vás následující úkol - vybrat z žebříčku Kultovních filmů vaše favority. Promýšlejte, oceňujte hvězdičkami a pokud snad váš favorit v našem žebříčku nefiguruje, přidejte ho jednoduše sami. Spolu s tím nám do středy 17. června 2015 do 23:59 zašlete na e-mail soutez@kinobox.cz váš nick name. Pokud u nás nejste zaregistrovaní, jednoduše tak učiníte zde.