Tim Burton 28. března v Praze! Autogramiádou zahájí výstavu svých děl.

Tim Burton 28. března v Praze! Autogramiádou zahájí výstavu svých děl.
Tim Burton pražskou výstavu svých děl zahájí osobně 28. března autogramiádou.
Zájemci o vstupenky na unikátní kulturní událost si mohou návštěvu výstavy naplánovat již dopředu. Společnost Ticketpro spustila předprodej vstupenek v základní výši 190 Kč. Vstupenky jsou vždy na určitý den a jejich počet na daný den je z kapacitních důvodů omezen na 400 kusů. Zvýhodněné vstupné pořídí návštěvníci pouze na místě v Domě U Kamenného zvonu. Podrobnější informace jsou k dispozici na webových stránkách www.timburton.cz nebo na stránkách Galerie hlavního města Prahy.
tim-burton-28-brezna-v-praze-autogramiadou-zahaji-vystavu-svych-del
Jedno z výtvarných děl Tima Burtona.
V souvislosti s autogramiádou Tima Burtona se na web společnosti Ticketpro dostane k předprodeji pouze omezený počet speciálních vstupenek, bez jejichž zakoupení se zájemce na autogramiádu nedostane. Termín bude včas oznámen.
Všechny důležité informace k expozici nalezne veřejnost na sociálních sítích i na nově vzniklé webové stránce www.timburton.cz. Archit
Tim Burton
Tim Burton pražskou výstavu svých děl zahájí osobně 28. března autogramiádou.
ektonický koncept umělcovy tvorby s přibližně 500 kresbami, skicami, fotografiemi a sochařskými instalacemi zajistí mezinárodně známé studio Olgoj Chorchoj. Návštěvníci se díky tomu mohou těšit na výjimečné architektonické pojetí celé výstavy s netradiční instalací objektů, především pak na spojení umělcovy tvorby s českou sklářskou tradicí.
Výstavu pořádá organizace Art Movement společně s Galerií hlavního města Prahy, pod kurátorským vedením Jenny He a ve spolupráci s Tim Burton Productions.
tim-burton-28-brezna-v-praze-autogramiadou-zahaji-vystavu-svych-del-1
Tim Burton a jeho svět
Kdy: 28. 3. – 3. 8. 2014
Kde: Dům U Kamenného zvonu, Staroměstské náměstí 13, Praha
Kolik bude vstupné?
Dospělé - 190 Kč
Snížené - 130 Kč (určeno pro děti 6–15 let, studenty do 26 let po předložení průkazu, seniory nad 65 let, ZTP a novináře po předložení průkazu)
Rodinné - 490 Kč (max. 2 dospělé osoby a max. 3 děti do 18 let)
Skupinové nad 10 osob - jeden vstup za 150 Kč
* Držitelé Opencard sleva 10 % z plného vstupného