Trailer na druhou sérii Hannibala přidává na intenzitě

Trailer na druhou sérii Hannibala přidává na intenzitě
Televizní Hannibal je nádhernou ukázkou toho, že se i z mnohokrát vytěženého tématu (v tomto případě na filmovém plátně) se dá vymlátit kvalitní show s řadou překvapení. Náročnější diváci i mainstreamové obecenstvo jsou nadšeni, druhá série byla samozřejmostí. Zde máme trailer:
Červený drak
Trailer připomíná promo již ukončeného Dextera, další seriál stanice Showtime. První záběry nám ukazují Dr. Lectera a nádherné pokrmy, u kterých si uvědomíte, co obsahují a obrátí se vám žaludek. U stolu s Hannibalem sedí i Will Graham a jejich výrazy ve tváři krásně reprezentují onu hru kočky s myší, v níž se jejich životy v první sérii promněnily. 
Hannibal
Hannibal
V další sérii se můžeme znovu těšit na agenta Willa, jenž se bude zoufale snažit očistit své jméno a usvědčit Hannibala, který své vraždy hodil právě na Willa. V traileru vidíme, že stráví většinu času za mřížemi, zatímco Doktor de facto převzal jeho místo u policie a stal se "novým Willem Grahamem". 
Hannibal
No, uvidíme, jak se série povede, naštěstí již nebudeme muset čekat dlouho. Show se vrací 28. února se stejným vysílacím plánem jako série první. Bude mít znovu 13 epizod a rozhodně doporučuji, abyste jí věnovali pozornost.