18. týden-kinopremiéry: Tony Stark potřetí, Tomáš Magnusek už zase a Charlie Sheen asi naposledy

18. týden-kinopremiéry: Tony Stark potřetí, Tomáš Magnusek už zase a Charlie Sheen asi naposledy
Nový záporák (Ben Kingsley), nový režisér (Shane Black) a starý známý Tony Stark s tváří Roberta Downeyho jr. Iron Man 3 přilétá do český
Iron Man 3
ch kin a bude to... celkem legrace. Na akční výplach zapomeňte, v nejnovějším Iron Manovi se bude hláškovat, což Shane Black umí už od dob Smrtonosné zbraně (1987) a Posledního skauta (1991). Třetí Iron Man je ve formě. Tedy předčí druhý díl. Ale na ten úplně první nemá. Tedy 80%. Recenze si přečtěte zde
Lindsay Lohan, Charlie Sheen
Charlie Sheen se bubáků nebojí.
Do kin se po dlouhých sedmi letech vrací pátý díl Scary Movie. Ne že by nebylo co parodovat, hororů s nádechem sci-fi a mystiky vzniklo za ty roky víc než dost. Musíme nicméně konstatovat, že pátý díl je nudný, vůbec ne vtipný, navíc se celá řada scén z traileru ve filmu vůbec neobjeví. Je to dobře, není to dobře? Zeptejte se Charlieho Sheena. 30%. Recenze najdete zde.
Tomáš Magnusek
Jedlíci aneb Sto kilo lásky
Že je Tomáš Magnusek jedlík, dobře víme. Ale že se o tom rozhodne natočit film?! V případě Magnuska je všechno možné. Jedlíci aneb Sto kilo lásky (2013) vstupují do českých kin. Úžasné, koho dokáže Magnusek do svých "filmů" angažovat. Těšit se můžete na Dádu Patrasovou, Petra Jandu nebo bývalou pornoherečku Evu Decastelo. Co je ale tohle za jedlíky?!
Z cizího krev neteče
Jason Bateman přišel o kreditku a identitu.
Z cizího krev neteče, říká Seth Gordon, režisér kriminální komedie pojednávající o ztrátě identity. Jason Bateman v hlavní roli vystopuje ženu, která za všechno může, a pokusí se jí dostat za mříže. Což bude mnohem těžší, než se na první pohled zdá. Snímek Z cizího krev neteče jsme neměli možnost vidět, recenze si přečtěte zde.
Rupert Grint
Rupert Grint
A na závěr se představí Rupert Grint, nejlepší přítel Harryho Pottera. V historickém dramatu Kříž cti si zahrál britského kulometčíka, který ztroskotá spolu s kolegou a  posádkou německého letounu uprostřed norské divočiny. Podle pravidel války jsou nepřátelé, na severu ale vládne zima. A nad tou samotní Němci, ani Britové nevyzrají. Nakonec zvítězí touha po přežití. Válka, neválka.
Sledujte naše video s premiérami:
Přehled všech premiér najdete ZDE.