James Marsden znovu komediální - zachrání zadek Elizabeth Banks?

James Marsden znovu komediální - zachrání zadek Elizabeth Banks?
Poté, co se režiséru Stevenovi Brillovu (Mr. Deeds - Náhodný milionář / 2002, Mládeži nepřístupno / 2013) podařilo angažovat pro svou novou komedii Walk of Shame (2014) Elizabeth Banks, nyní získává další tvář seriálu Studio 30 Rock (2006). A není jím nikdo jiný, než dámy milovaný James Marsden.
james-marsden-zaboduje-v-novem-filmu
Elizabeth si ve filmu zahraje novinářku, která pokazí pracovní pohovor a myslí si, že promarnila životní šanci. Vyrazí proto na divokou noční jízdu, aby zapomněla na své problémy. Po těžkém raním probuzení zjišťuje, že svou vysněnou práci skutečně dostala a musí být co nejdříve ve studiu. Háček je v tom, že se v probudí v sousedství, které rozhodně nepatří mezi ty bezpečné, nemá u sebe mobil, občanku ani kabelku. Zdali jí James bude z prekérní situace pomáhat, nebo jí ji naopak ztíží, se neví (jeho role je zatím neupřesněná). Zcela jistě se ale ti dva střetnou a o zábavu nebude nouze.
Jak to nakonec s Elizabeth dopadne, na to si budeme muset počkat do roku 2014. Uvidíme, zda James Marsden opět okouzlí dámské publikum, jak je u něho dobrým zvykem. Já se jeho šibalskému úsměvu nejspíš neubráním.