Ulička hanby

58%
Ulička hanby
Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
8
Ale jo, i mladé dámy umí propařit celou noc a když se jedna z nich ráno probudí v cizím bytě a když se má dostat bez mobilu, auta, občanky a peněz na velmi důležitý pohovor, následující události vezmou náležitě za své. Lehká komedie se od ryze mužských protějšků v ničem nezadá a pobaví svými absurdními situacemi oné dámy stejně dokonale. Že je to místy ztřeštěné a přitažené za vlasy? Ale takové komedie přece jsou. A že je hlavní hrdinka příběhu blondýna? Tím lépe. Byť je snímek zaměřený spíše pro dámskou část diváků, neznamená to, že by byl nějak ohavný. Ba naopak. Snímek (lehce) pobaví, takže úkol splněn.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Liz Banks a její ráno plné šílených zážitků. Je to předvídatelné, ale zároveň fakt vtipné, navíc Liz to v těch žlutých šatičkách fakt sekne.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Mě by zajímalo koho tvůrce filmu Steven Brill naštval, že tuhle komedii tak strašně sestřelili američtí kritici. Přitom je to lehká srandovní komedie ve stylu bláznivých komedií Blakea Edwardse, kde naprosto fantasticky exceluje Elizabeth Banks a její skvělé žluté šaty. některé gagy jsou lepší, jiné slabší, ale místy probleskne i lehký záchvěv geniality. Příjemná limonáda.

Dodatečné informace

Původní název:
Walk of Shame (více)
  • USA Ulička hanby
  • USA Walk of Shame
  • USA Mädelsabend - Nüchtern zu schüchtern!
  • USA Білявка в ефірі
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění