Mr. Deeds - Náhodný milionář

61%
Mr. Deeds - Náhodný milionář
Plakát traileru

Pán Deeds je všeobecne obľúbený majiteľ pizzerie v malom mestečku, kde žije jednoduchým a šťastným životom. Jedného dňa však nečakane zdedí miliónový podnik a ocitne sa v úplne odlišnom svete. Všade naňho striehnu reportéri - jedna z nich s úmyslom za každú cenu vyhrabať naňho nejakú špinu. Ako majiteľ podniku sa musí brániť špinavým praktikám veľkého biznisu. Pán Deeds sa presťahuje na Manhattan, aby sa ujal nových povinností, dostane osobného komorníka a zdanlivo je z neho príslušník smotánky. V skutočnosti však ostáva obyvateľom malomesta a svojou originalitou privádza ostrieľaných Newyorčanov do úžasu. Deeds veľmi skoro zisťuje, o čo v živote ide v orvom rade... A ešte aj to, že peniaze síce menia všetko, ale nie každého.




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
7
Sandlerovka', která kupodivu zaujme. Jedná se o remake snímku z roku 1936 uvedeného pod originálním názvem 'Mr. Deeds goes to town'. Děj byl samozřejmě upraven v rámci současné doby a striktně byla použita tolik populární romantická šablona. Vadou na kráse by však mohla být naprostá absence humoru. Nějaká úsměvná místa by se snad dala najít, ale jak u koho. Romantická atmosféra se jinak nese celým příběhem. Takže se to vlastně v rámci romantismu bere daleko více vážněji, než bývá obvyklé. Scénář je však napsaný tak, že ten humor tady vlastně ani nechybí. Průzračnost aspektu děje plně přesvědčí divácký zájem. Mladík zbohatne vlivem dědictví a nějaká novinářka se ho snaží mediálně zkompromitovat. Jenomže čím častěji se setkávají, tím víc o sobě dávají vědět vzájemné city. No a je to. Snímek neurazí, jen je potřeba od toho nic významného neočekávat.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Na náhodného milionáře jsem začala koukat vcelku náhodně a bylo to vcelku příjemné odreagování. Nejroztomilejší je tam asi Winona Ryder v roli protřelé novinářky, která se na novopečeného miliardáře nalepí s úmyslem ho zdiskreditovat a pak se do něj (jak jinak) zamiluje. A málem to odnese utonutím pod ledem. Jako film na víkendové odpoledne neurazilo.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
9.5
Opět
  • Adam
  • vtip

Dodatečné informace

Původní název:
Mr. Deeds (více)
  • USA Mr. Deeds - Náhodný milionář
  • USA Mr. Deeds
Premiéra v ČR:
7. 11. 2002
Země původu:
USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
171,27 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Mr. Deeds - Náhodný milionář je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch