Nový úlet Michaela Baye: Želvy ninja z vesmíru?

Nový úlet Michaela Baye: Želvy ninja z vesmíru?
Režisér Michael Bay (Mizerové / 1995, Transformers / 2007) je už hezkou řádku let terčem vtípků, střílejících do jeho obsese explozemi a zpomalenými záběry. Skutečné nenávisti se ale možná teprve dočká.
Na tiskové konferenci k nejnovější inkarnaci comicsové legendy Želvy Ninja (1987), kterou Bay produkuje, se kromě obvyklých proslovů na téma "epický návrat maskovaných hrdinů" atd. zmínil i o něčem, z čeho se mnohým fanouškům zmutovaných ninjů protočily panenky (a možná i panáčci).
"Želvy Ninja v naší verzi budou příslušníky cizí rasy z vesmíru. Budou drsný, ostrý, vtipný a zcela k zulíbání."
novy-ulet-michaela-baye-zelvy-ninja-z-vesmiru-1
I to nejmenší dítě osmdesátých let ale ví, že Želvy ninja stvořil mutagen, fiktivní substance, kterou do newyorských stok v záchvatu neekologie vylil zlotřilý Trhač. Ostatně, "mutant" mají Želvy Ninja i v původním názvu (Teenage Mutant Ninja Turtles). Internet proto logicky rozvířily uštěpačné poznámky, tázající se Baye, zdali název změní na Teenage Alien Interstellar Ninja Turtles a podobné.
I přes velmi důrazné protesty fanoušků ale Bay veří, že jeho "želvy" přitáhnou k zelené legendě celou novou generaci diváků. No, necháme se překvapit...