Jste fanoušci Thora? Pak pro vás máme velmi dobrou zprávu

Jste fanoušci Thora? Pak pro vás máme velmi dobrou zprávu
Thor v podání Chrise Hemswortha | Walt Disney Studios
Jelikož nadcházejí snímek Thor: Love and Thunder (2021) bude už čtvrtým filmem o mocném členovi Avengerů, někteří lidé se začali bát, že Chris Hemsworth odloží svou ikonickou roli k ledu. Tyto obavy začaly už po vydání snímku Avengers: Endgame (2019), který byl posledním filmem v hercově původní smlouvě. Nic takového ale evidentně nehrozí. V nedávném rozhovoru totiž potvrdil, že se role v žádném případě vzdát nechce.
"Blázníte? Do žádného důchodu nejdu! Thor je na to příliš mladý. Vždyť je mu teprve patnáct set let! Tohle rozhodně nebude film, kde řeknu své definitivní sbohem. Tedy alespoň doufám."
Čtvrtý film s Thorem v hlavní roli si opět vzal pod palec režisér Taika Waititi, který natočil i povedený třetí díl Thor: Ragnarok (2017). Jelikož se do série vrací i Natalie Portman, začaly se šířit zvěsti, že má Hemswortha v roli Thora zcela nahradit, protože její postava, Jane Foster, by se ve čtvrtém filmu měla stát jeho ženskou verzí. Herec ale tyto zvěsti popřel. Tak to vypadá, že tu s námi bůh hromu ještě nějakou dobu zůstane.
Chris Hemsworth
Chris Hemsworth