Zkusíte se prostřílet až do Hollywoodu? V Brně se uskuteční netradiční filmařské klání

Zkusíte se prostřílet až do Hollywoodu? V Brně se uskuteční netradiční filmařské klání
48 Hour Film Project Brno | 48 Hour Film Project Brno
adrenalinove-nataceni-na-morave-je-mozna-vystreli-mezi-svetovou-elitu-zkuste-to-take-2
| 48 HFP Brno
Vítěz projektu bude reprezentovat své město a stát na mezinárodním grand-finále FILMAPALOOZA 2019 v USA, jehož se účastní až 120 měst z celého světa. Dvanáct nejlepších snímků z grand-finále bude následně promítáno také na partnerském filmovém festivalu v Cannes.
Vítězové Brněnského kola také obdrží poukaz na využití rental techniky od BioFilms v hodnotě 30.000 Kč, pohár a další hodnotné ceny.
Populární klání 48 Hour Film Project se rozšiřuje o brněnskou soutěž
Festivaly a ceny31. 5. 2017
Populární klání 48 Hour Film Project se rozšiřuje o brněnskou soutěž
Vítězem prvního ročníku byl film Gde proboha su (2017), s teamleaderkou Blankou Havelkovou a režisérem Michalem Orsavou, který mimo jiné proslul svými virálními videi KNIGHT RIDER na dálnici D1 a SÁM DOMA s Donaldem Trumpem. Vítězný film se promítl na mezinárodním festivalu Filmapalooza, který se tento rok poprvé konal v Evropě v Paříži a dostal městské ocenění na exkluzivním předávání cen v zámku Hotel De Ville - radnici Paříže.
Na druhý ročník 48 Hour Film Projectu Brno dorazí týmy opět z celé České republiky. Organizátoři pro týmy, podporovatele a diváky připravili celou řadu překvapení, mimo jiné westernové téma festivalu a řadu doprovodných událostí. Festivalem bude provádět ostřílená pistolnice a moderátorka Anny Barvínková a na afterparty zahraje svou originální tvorbu kapela The Weathermakers.

Kde proboha su: Loňský vítěz "čtyřicet osmičky"

Gde proboha su
Představení dokončených děl a slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 23. června od 12:00 v brněnském HaDivadle. Pozvání do poroty, která vybere vítěze, přijali herec Brian Caspe (Milada, V utajení, Wanted), producent Jan Lengyel (Lovci a oběti), herec a producent Dan Bradford (Underworld: Krvavé války), novinář a režisér Štěpán Etrych a herečka Petra Bučková (Modrý kód, Vraždy v kruhu).
Soutěž 48 Hour Film Project Brno pořádá Blue Lune Productions za podpory nově vzniklé Brněnské filmové kanceláře.
adrenalinove-nataceni-na-morave-je-mozna-vystreli-mezi-svetovou-elitu-zkuste-to-take-5
| 48 HFP Brno