John Wick 2 za dveřmi. Pojďte na jednu ze tří KINOBOX PŘEDPREMIÉR

John Wick 2 za dveřmi. Pojďte na jednu ze tří KINOBOX PŘEDPREMIÉR
John Wick 2
John Wick 2
Oficiální text distributora: V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě.
I za Johnem Wickem 2 stojí kromě Keanu Reevese herec, kaskadér a režisér jedničky Chad Stahelski. Akční nářez distribuční společnosti Freeman Entertainment CZ bude mít v českých kinech premiéru ve čtvrtek 23. února, ale vy se na film můžete vypravit mezi prvními již o den dřív.
KINOBOX PŘEDPREMIÉRA proběhne ve středu 22. února od 19:00 ve všech tuzemských kinech sítě Premiere Cinemas.

Trailer:

John Wick 2
Jak se na projekci zdarma dostat? Vyberte si kino a rezervujte místo v sále - Premiere Cinemas Praha Hostivař, Premiere Cinemas Olomouc, Premiere Cinemas Teplice. Abyste si účast v kině zajistili, musíte ohodnotit a okomentovat tři filmy v naší databázi. Poté se aktivuje možnost rezervace. Registrace uzavřeme v úterý 21. února v 19:00. Podrobnosti o našich projekcích si můžete přečíst zde.