Vetřelec: Covenant a Logan mají první reakce. Čekají nás temné a krvavé hody!

Vetřelec: Covenant a Logan mají první reakce. Čekají nás temné a krvavé hody!
Snad aby Foxové fanoušky uklidnili, že se nic na slíbeném eRku nemění, uspořádali speciální projekce. V případně Vetřelec: Covenant šlo o promítání krátké patnáctiminutové ukázky na speciální akci v New Yorku. Přítomno bylo několik novinářů a z jejich reakcí budou mít fanoušci série rozhodně radost.
Sean O'Connell ze Cinema Blend napsal "Tohle je plnohodnotný, krvavý horor, přesně v duchu originálu". Jeho slova podpořila i Angie J. Han ze SlashFilm ("No, Vetřelec: Covenant vypadá intenzivně. Krvavě. Děsivě. Nechutně. Nemůžu se dočkat, až uvidím zbytek."), ErikDavis z Fandago ("Ukázka byla šílená, krvavá, drsná a pořádně stylová.") a Wilson Morales z BlackFilm ("Záběry, co jsme právě viděli, byly šíleně dobré!!! Díky bohu, Ridley Scott je zpátky!"). To samozřejmě nic neříká o zbytku filmu, pořád se bavíme o pouhých patnácti minutách. Ale takové reakce jednoznačně potěší.
To z Logana viděli novináři hned 40 minut z celého filmu. Ohlasy? Možná ještě nadšenější! Mluví se o velké (ale opravdu hodně velké) brutalitě, krvavosti, prakticky nulové komiksové stylizaci, místo toho máme čekat hardcore western se stárnoucími smutnými hrdiny. Profesor X fuckuje jako o život, Laura (X-23) si prý každou scénu krade pro sebe, zkrátka nás podle ohlasů konečně čeká ten Wolverine, jakého jsme v kinech vždycky chtěli.
U Foxů by tak mohli mít velmi dobrý rok, pokud se povede oba filmy prodat fanouškům (jako se jim to povedlo s velkohubým eRkovým Deadpoolem).