Remake Jumanji je jistá věc. Kdo si zahraje hlavní roli?

Remake Jumanji je jistá věc. Kdo si zahraje hlavní roli?
Centrální inteligence
Novou verzi natočí Jeff Kasdan, režisér úspěšných komedií Zkažená úča a Sex Tape. Hlavní otázkou je samozřejmě obsazení hlavní role. V původním filmu exceloval nepřekonatelný Robin Williams a to jsou boty, které bych osobně vyplňovat nechtěl. Někdo ale v remaku hrát musí. A studio vytasilo hned dvě jména, které se v tuhle chvíli snaží s projektem provázat.
Kevin Hart, Dwayne Johnson
Centrální inteligence
Pokud jim to čas dovolí (momentálně se oba snaží najít místo v kalendáři), byli by hlavními taháky Dwayne Johnson a Kevin Hart. Oba sice hrají v komedii Centrální inteligence, tu jsme ale zatím neměli možnost vidět (má premiéru až v červnu). Při nedávném společném moderování MTV Movie Awards nicméně pánové ukázali, že jim vzájemná chemie nechybí. Mohli by tak remaku dodat potřebný komediální náboj.
A koho si ve filmu zahrají? Johnson se nejspíš odvážně pokusí vyrovnat Williamsovi a Hart, ten by si díky své výšce jednoznačně mohl zahrát jedno z dětí v původním filmu. Ale vážně - již dříve mluvilo studio o tom, že nechce úplně klasický remake, ale nové zpracování knižní předlohy. Je tedy dost možné, že tentokrát budou hrdinové dva. Ostatně, proč ne. Alespoň by film snáze stál na vlastních nohách a mohl se lépe vymanit ze stínu originálu.