Jumanji

77%
Jumanji

Alan Parrish byl docela obyčejný nešťastný kluk: ve škole ho mlátili, protože byl zbabělec, a táta si o něm myslel, že je nevděčný protiva. Když Alan našel tajemnou krabici se starobylou exotickou hrou Jumanji, všechno se změnilo - k horšímu. Pekelný strojek na osud se spustil - a Alan na šestadvacet let zmizel. Jeho kamarádce Sáře to jenom zkazilo život. Je to totiž hra pro ty, kteří chtějí opustit svůj svět. Po letech se však do opuštěného domu Parrishových v idylickém Brantfordu přistěhují jiné smutné děti. judy a Peter, objeví tajemnou krabici - a hra znovu začíná, nebo spíš pokračuje. Jsou do ní totiž vtaženi nejen Judy s Peterem, ale i teď už dospělí Alan a Sára. Boj o ukradené dětství však přeroste ve snahu zachránit si holý život. Městečko se totiž rychle mění v divokou, nebezpečnou džungli, plnou hladových supermoskytů, zdivočelých tlustokožců a krvežíznivých rostlin. Čtveřici zoufalých spoluhráčů zbývá jediné: pokusit se hru za každou cenu dohrát...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Když jsem byl malý,tak jsem měl Robina Williamse velice rád a i proto jsem Jumanji viděl nesčetněkrát.Přece jen se jedna o zábavný rodino/dobrodružný snímek,který si lehce získá srdce dítěte. Dnes už normálně nevyhledávám rodinné filmy,ale u Jumanji udělám vždy rád vyjímku a podívám se na něj znovu.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
9
Rodinný dobrodružný snímek o stolní hře, jehož hra se při hraní stává skutečností. Ve své době zajímavý námět, který je zpracovaný ještě zajímavěji. Fantazie je vypuštěna s plnou vervou a tak o dobrodružství s jistou komediální nadsázkou nemá hranic. Vizuální efekty jsou na úrovni i když jsem si všiml občasného malého zažkobrtnutí. Robin Williams se tu opět vyřádil a dětští představitelé mu jenom sekundují. Inu, zdá se to být trefa do černého.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Nechci to už nikdy vidět, protože v mojí paměti to je mnohem lepší, než to je pravděpodobně ve skutečnosti. každopádně jde o film, ze kterého jsem měl jako dítě noční můry a zároveň si ho zamiloval.

Dodatečné informace

Původní název:
Jumanji (více)
  • USA Jumanji
Premiéra v ČR:
7. 3. 1996
Země původu:
USA
Rozpočet:
65 mil. USD
Tržby:
262,82 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Jumanji je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jumanji


Podobné


Powered byJustWatch