Profilový obrázek

Pete69

Petr Lehký
30 445
3. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Liberecký, Česká Lípa, Česká republika



    Madisonské mosty
    Madisonské mosty (1995)
    9
    Tak tomuto říkám dospělá romance. Nádherný příběh a fenomenální výkon Meryl Streep. Clint Eastwood film odrežíroval a skvěle odehrál a za mě je jednou z nejdůležitějších osobností filmu za posledních padesát let, o něm už jsem napsal slov chvály dostatek. Film nabízí dokonalé mrazení, napětí i zklamání. Kdo zažil něco podobného, nějaký krátký románek, tak se do filmu musí absolutně ponořit. I když se vlastně jedná o nevěru a manžel záletnice není žádný parchant - naopak, tak musíte ženě, jako divák ten románek prostě přát. Vynikající práce.
    Spirála strachu: Saw pokračuje
    Spirála strachu: Saw pokračuje (2021)
    2
    Saw pokračuje.. ale jak pokračuje :( Toto se vymyká celé sérii a je to úplně jiný film. Vyjma fotografie chybí pravý skládačka a ploicejní vyvražďovačka mě opravdu neuspokojila. Vražedné hry jsou jako přes kopírák a vůbec mě nebavily, přesto že byly někdy nechutné. Chris Rock bez mladické jiskry v oku a komediální role je naprosto nulový a kamera mu nesluší. Nepomohl ani Samuel L. Jackson, kterého jinak mám ve svém osobním žebříčku afroamerických herců v užší špičce nejlepších herců... SAW bída..
    Láska je láska
    Láska je láska (1998)
    6
    Film o mladé lesbické lásce a coming outu ve skandinávském zpracování. Severské zpracování je prostě jiné, jednoduché, uvěřitelné.. žádný Hollywood. Film ale má spousty hluchých pasáží, pomalé tempo a přistihl jsem se, že se chvílemi nudím. Přesto slušný kousek. 60%
    Zrudy
    Zrudy (1932)
    7
    Rok 1932 a takový šok. Syrové drama z cirkusového prostředí, kde se tehdy neštítili vydělávat na postižených lidech a znetvořených a mentálně postižených chudácích. Je to odvážné, ale i uvěřitelné a šokující. Herecké výkony je těžké posuzovat, protože to většinou nebyli herci a ti kteří byli, hráli dosti divadelně. Tento snímek by měl vidět každý filmový nadšenec.
    Medvědí bratři 2
    Medvědí bratři 2 (2006)
    4
    První příběh medvědích bratrů nebyl špatný, i když mě také moc neoslovil, ale ten druhý už mě tedy čistě nebavil. Animace je dobrá, příběh splácaný narychlo a evidentně měl vydělat na úspěchu prvního dílu. Odkoukal jsem, vypnul jsem a film ve mě nezanechal téměř žádný dojem. 40%

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+118