Riley ve velkém světě

66%
Riley ve velkém světě
Plakát traileru

Riley a její nejlepší kamarádka Maya se těší na poslední ročník školy před střední. Jejich plány na bezstarostný rok však stále hatí rodiče Riley, kteří jim jsou neustále v patách. Navíc se její táta stane novým učitelem dějepisu, takže o trapné chvíle není nouze. (Disney Channel)





NobodyCZ
NobodyCZ
58 bodů
9
Pro mě osobně je tento seriál více než jen průměrný seriál který dávali na Disney Chanel.. Protože tento seriál na rozdíl od ostatních jako ( Jessie, U Raven doma, Sladký život, Tajný život K.C, Hodně štěstí Charlie atd.. ) má hloubku a duši. Myslím tím že doopravdy chce a má co předat. Není to samozřejmě žádný trhák oproti ostatním nebo tak něco, je to stále o poznávání světa, dospívání atd.. Ale hlavní výhodou je to, že je to krásně jednoduchý seriál co na nic netlačí, na nic si nehraje a děj v klidu utíká, hlavně vše je tam přirozené, a je tam hodně rad a i nějaké to moudro k zamyšlení.

Pro mě je hlavní priorita to, že není tak přehnaně akční, potrhlí, nudný, umělí, mainstream, ohraný atd atd.. Má zkrátka své kouzlo. Asi moje hodnocení trochu ovlivní i nostalgický efekt z roku 2014, ale tento seriál právě ukazuje dobu kdy se ještě tolik netlačilo na přehnaně povinnou diverzitu, toxicitu a touhu po slávě za každou cenu.. V tom serailu je totiž úplně jiná mentalita a druh humoru kterému dnešní mladí asi těžko budou rozumět, ale měli by si z něj brát příklad. Každému samozřejmě na chuť přijít nemusí, protože těm co mají radši obyčejné akční potrhlé komedie bez nějaké hlubší myšlenky a nutnosti zamyslet se, může přijít seriál nudný. Zkrátka, jen si to pustě a posuďte sami :)

Dodatečné informace

Původní název:
Girl Meets World (více)
  • USA Riley ve velkém světě
  • USA Girl Meets World
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
USA
Čeština:
Riley ve velkém světě je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch