Sobík

80%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 455 bodů
8
Co do obsahu to bylo dost ošklivé i psychicky náročné. Ale výborně udělané.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 484 bodů
7
k tomuto tématu přistupuji velmi obezřetně.ma milovaná žena totiž zažila stalking.a z toho co mi řekla,že mi do teď špatně.samozejme je to jiný příklad, opačný příklad,daleko horší případ.ted k sobikovi.je ti pěkně zpracované, určitě se každému někdy stalo,že někoho litoval a chtěl mu pomoct,a trochu se to zvrtlo.samozrejme stalkovani je hrozná věc,ale od jistého dílu jsem si nemohl pomoct.ten člověk vlastně chtěl být stalkovan.tezce nevyrovnaný člověk, kterému vlastně i dělalo dobře,že má o něj někdo zájem.proto nedávám vyšší hodnocení, páč to není příběh jen o stalkovani,ale vlastně i o tzv.stockholskym syndromu.az mě to místy vyloženě štvalo,když vím co stalkovani je.
DavidHajek
363 bodů
9
Netflix produkuje a skupuje prava na hodne sracek, ale v ty kupe hnoje clovek obcas narazi na neco fakt dobryho, co ma skvely scenar, postavy a uveritelne herce. A neni to masovka...
Mvrek
Mvrek
138 bodů
6
je to těžko pochopitelné pro člověka, který nezažil sexuální násilí či stalking (pro mě). Chování hlavní postavy “Sobíka” mě často vytáčelo a pokládal jsem sám sobě otázky proč? ve výsledku mi to ale dalo docela slušnou sondu do charakteru oběti, ale i uzurpátora na druhé straně. Jako nenáročný mini seriál na delší večer s přítelkyní ucházející. Žádný dechberoucí snímek bez kterého byste nemohli pokračovat v živobytí to ale není..
Alias
Alias
62 bodů
6
Ne, fakt nechci dávat víc, i když je to samo o sobě dobře zahrané a dialogy OK. Ale jednání hlavního hrdiny mě silně iritovalo.
mbear
mbear
43 bodů
0
neskutočný výplach!
Tess Sparrow
Tess Sparrow
41 bodů
7
ujde ale kdybych neviděla tak se svet točí stejně dal