V nebezpečí mrkněte dvakrát. Hvězdami nabitá ukázka na Tiché znamení ukazuje vraždící boháče

V nebezpečí mrkněte dvakrát. Hvězdami nabitá ukázka na Tiché znamení ukazuje vraždící boháče
Tiché znamení | Metro-Goldwyn-Mayer
Hrdinkou filmu bude mladá servírka Frida (Naomi Ackie), jejíž pokukování po technologickém miliardáři Slateru Kingovi (Channing Tatum) přinese ovoce, a žena je pozvána na jeho soukromý ostrov. Zdánlivé splnění snu se ale změní v noční můru a hrdinka bude muset bojovat o přežití.
Tiché znamení
Tiché znamení
AI
62%
Plnohodnotná ukázka láká na spoustu násilí, bizarností i psychologického teroru, z čehož lze odtušit, že režisérka a spoluautorka scénáře Kravitz nabídne divácky atraktivní kombinaci sociálního thrilleru ve stylu Uteč či Slunovratu a satirické zobrazení zhýralých boháčů, jež jsme viděli třeba v Menu či sérii Na nože. Doufejme, že se pod tímto dobře čitelným povrchem ukrývá ještě něco víc, čemuž nahrává i fakt, že Kravitz začala s psaním svého debutu už v roce 2017, tehdy ještě pod pracovním a víceznačným názvem Pussy Island.
Vedle Ackie, známé dosud hlavně díky seriálu The End of the F***ing World a zpodobnění Whitney Houston v biografii I Wanna Dance with Somebody, a Tatuma se v dalších rolích objeví i Kyle MacLachlan, Christian Slater, Haley Joel Osment, Geena Davis či Adria Arjona, což nejsou přehlédnutelná jména. Fridinu kamarádku Jess, jež se dění na ostrově plném honorace i temných tajemství rovněž podivuje, ztvární Alia Shawkat.
Tiché znamení: trailer | Vertical Entertainment
Sama Zoë Kravitz už dávno není jen dcerou slavného hudebníka Lennyho Kravitze. Oblibu jí v minulé dekádě přinesly role v sériích Divergence a Fantastická zvířata, zahrála si též Catwoman v předloňském Batmanovi či jednu z hlavních rolí v seriálu Sedmilhářky.
Temný žánrový mix se do českých kin dostane 22. srpna. Zatím se můžete podívat aspoň na žebříček nejlepších thrillerů.
Zdroje: Vertical Entertainment, Metro-Goldwyn-Mayer