Deadpool a Wolverine se v našlapaném traileru mlátí i hláškují. Představují mocnou záporačku

Deadpool a Wolverine se v našlapaném traileru mlátí i hláškují. Představují mocnou záporačku
Deadpool & Wolverine | Marvel Studios
Zatímco první upoutávka lákala zejména na krvavý návrat Deadpoola a Reynoldsovo vděčné improvizování, v němž se člen X-Menů mihnul pouze v závěrečném stínu, druhý trailer se z velké části soustředí právě na drsňáka s tváří Hugha Jackmana. Deadpool v rámci záchrany svých blízkých a vlastní reality musí spojit síly s Wolverinem z univerza, v němž se ale drsný superhrdina zrovna superhrdinsky nezachoval, a tak ho Deadpool musí přemluvit, aby se vrátil zpět do akce. A jelikož Wade Wilson nikdy nebyl zrovna dobrým motivátorem a koučem, samozřejmě se to neobejde bez vzájemné bitky.
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
AI
82%
Nová ukázka tedy z příběhu přeci jen poodhaluje mnohem více, než jsme věděli doposud. Ukazuje navíc další střípky akce a hlavně slovní výměny mezi ústředním duem, v nichž si budou postavy utahovat i z marvelovek a komiksovek obecně. Právě na gagy láká ukázka samozřejmě nejvíce a zdá se, že po této stránce se mají diváci opravdu na co těšit. Mezi hvězdnými herci to funguje, a i když akce nevypadá dvakrát velkolepě a kupodivu se odehrává v poněkud prázdnějších kulisách, dokáže už teď pobavit svou choreografií a zejména evidentně vyostřeným střetnutím ústřední dvojice.
Deadpool & Wolverine: trailer | Falcon
Všichni navíc vědí, že tvůrci v čele s režisérem Shawnem Levym ukrývají v rukávu ještě nejeden trumf v čele s několika cameo roličkami, jichž díky multiverzu může být nepřeberné množství. Kromě Wolverina ovšem Marvel krátce odhalil i novou záporačku, kterou si zahrála Emma Corrin alias princezna Diana ze seriálu Koruna.
U ní se pak podle prvních záběrů nejspíš potvrzují spekulace, že by si měla zahrát mocnou nemesis Cassandru Novu, již znají především čtenáři komiksových X-Menů. Wolverine se pak už v traileru přesvědčí, že bude sakra těžké ji porazit. Tohle zkrátka i po druhé ukázce vypadá na zatraceně zábavnou jízdu.
Všechny filmy Marvelu pěkně popořádku aneb Jak si zajistit zatraceně dlouhý filmový zážitek?
Téma5. 11. 2023
Všechny filmy Marvelu pěkně popořádku aneb Jak si zajistit zatraceně dlouhý filmový zážitek?
Podívejte se také na žebříček nejlepších komiksových filmů podle Kinoboxu.
Zdroj: Marvel Studios