Lítá v tom

59%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
avenis
avenis
9 019 bodů
5
Téma je úplně pitomé. Herci se docela snaží a sem tam se mihne dobrý fór. Zbývá celkem zajímavé vizuelní zpracování, ale i ta změť všech možných efektů a grafických triků působí mírně rozpačitě. Celé je to podšprajcované mixem hudebních pecek, které asi potěší ze všeho nejvíc.
mojmir.sedlacek
6 062 bodů
6
Lítá v tom se navzdory trailerové kampani vyhýbá lacinému sexismu, okatému product placementu a dalším nešvarům žánrové konkurence a předkládá moderně vypadající romantiku, která se sice do přehnaně odvážných úkroků nepouští, ve vytyčených limitech však nabízí obstojnou zábavu.
DavidHajek
360 bodů
7
Na ceske pomery je to nadprumer az vysoky prumer. Scenar samozrejme neni cesky, to by byl pekny pruser, ale i remake si zaslouzi uznani. Nejvice vsak film tahnou herci a jejich prirozena chemie. Samozerejme, jak jsou ustredni trio ostre tuzky, vedlejsi role jsou scenaristicky zanedbane a skvela Anna Polivkova zde mrha svym talentem. Na vedlejsi role stacilo klidne castovat nejakeho clena slavne herecke rodiny, ktery umi hure hrat nez nosem snupat.
Klimetka
Klimetka
133 bodů
10
Komedie s naprosto bravurním Hádkem! Hrozně jsem se bavila. Skvělé osvěžení a zase jsem dostala něco úplně jiného a nového. Člověk si říká, že česká studnice romantické a komediální tvorby musí být už vyčerpaná a pak se objeví někdo, kdo dokáže překvapit. Navíc Kristína Svarinská je prostě kus pěkné baby. To musím jako ženská sama uznat a tiše závidět.