Ledviny bez viny

44%
Ledviny bez viny
Plakát traileru

Další ze série televizních komedií Jiřího Vejdělka pro Českou televizi přinese příběh detektiva Millera, který i po čtyřicítce stále žije se svou matkou. S tím se pojí i jeho nulový milostný život, jelikož skrze maminčinu všetečnost a starostlivost si domu nikoho nevodí a především má rád svůj klid. Není tak k podivení, že když se u něj objeví problémy s ledvinami a musí si zapisovat všechny přijaté a vydané tekutiny, matce to zatají. Jeho nutné zdravotní měření a zatajování jistých skutečností rozjede kolotoč humorných a nezáviděníhodných situací.




Pete69
Pete69
30 445 bodů
4.5
Druhá povídka je o ničem.. lehce kriminálka, ale hlavně příběh muže středního věku, který žije matky a zažívá peklo, které si sám zavinil svou letargickou letorou..Eliška Balogová i Hynek Čermák se z toho snažili vytlouci maximum, ale i přes jejich zkušenosti a herecký talent z toho nakonec není více, než slabší průměr.. je to stravitelná povídka "bakalářského" typu.
avenis
avenis
9 019 bodů
3
Slaboučké. Už ten název... Sranda za každou cenu.
Opět žádný objev, opět žádné překvapení. Standardní spotřební zboží. To se Epstein trochu sekl...A nikdo se moc herecky nenadřel.
Celou dobu jsem přemýšlela nad tím podivně řešeným schodištěm...
(24.10.2022)

Dodatečné informace

Původní název:
Ledviny bez viny (více)
  • Česká republika Ledviny bez viny
Premiéra v ČR:
23. 10. 2022
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné