VOD tipy: Dorazila Aristokratka ve varu, druhá část Rebel Moon i šílený Kozub

VOD tipy: Dorazila Aristokratka ve varu, druhá část Rebel Moon i šílený Kozub
Aristokratka ve varu | Falcon
Řeč je samozřejmě o velkolepé sci-fi Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška, v níž se kontroverzní režisér Zack Snyder vrací s druhým dílem své nepříliš pozitivně přijaté ságy. I přesto, že úspěch není po zklamání z první části zaručen, většina streamovací konkurence se rozhodla, že nebude moudré nasazovat proti netflixovské novince jiný velký titul. Tuzemské Voyo se ale nezaleklo a do streamovacích vod tento týden poslalo hned dvě tuzemské komedie, jež mají potenciál u diváků zabodovat. Vybírat je zkrátka zase z čeho.
Aristokratka ve varu
Aristokratka ve varu
Aristokratka ve varu
64%
Pokračování úspěšné české komedie z dílny Jiřího Vejdělka vrací na scénu rodinku Kostkových v čele s Hynkem Čermákem a Tatianou Dykovou, kteří žijí společně se svou dcerou a zaměstnanci na rodovém zámku. Zájem návštěvníků ovšem v poslední době uvadá, otec rodiny nemá na výplaty ani opravy zámku a starosti se začínají kupit. Do této situace přijíždí živelná Deniska, dcera právníka Bendy, která na zámku ještě více rozvíří vody. Hvězdně obsazenou a znovu komerčně úspěšnou komedii můžete vidět na Voyo.
Aristokratka ve varu: trailer | Falcon
Gentleman v Moskvě (A Gentleman in Moscow)
Gentleman v Moskvě
Gentleman v Moskvě
67%
Seriálová adaptace známého bestselleru od Amora Towlese nám představí Ewana McGregora coby hraběte Alexandera Rostova, jenž se po ruské revoluci v roce 1917 ocitl kvůli svému aristokratickému původu na špatné straně barikády. Bolševici ho nakonec nepopraví, jen mu přikážou setrvat v poněkud netradičním domácím vězení – luxusním hotelu Metropol, kde má samozřejmě „hezké“ podkrovní bydlení a jehož brány nesmí pod hrozbou smrti opustit. Hrdina se snaží s nepřízní osudu i samotou bojovat a získává si nové přátele. První tři díly si můžete nyní pustit na platformě SkyShowtime.
Gentleman v Moskvě: trailer | Paramount+
Grand Prix
Grand Prix
Grand Prix
57%
Poněkud bláznivější komedie režiséra Jana Prušinovského (MOST!, Okresní přebor) nám představí bratrance Romana a Emila, kteří se chtějí podívat na velkou cenu formule 1. Když Emil vyhraje lístky na závod v Barceloně, zvrhne se jejich vysněná cesta v hodně šílený road trip napříč Evropou, do něhož se připlete i Romanův problémový kamarád Štětka, kvůli němuž se začnou trable na tuto trojici lepit už od samého počátku. V hlavních rolích komedie, která je nyní na Netflixu, uvidíte Kryštofa Hádka a Štěpána Kozuba v jedné z jeho nejšílenějších rolí.
kinobox-v-edisonu-ziskejte-listek-na-promitani-komedie-grand-prix
tvurce-mostu-a-okresniho-preboru-prichazi-s-krupanskou-road-movie-sympatizovat-s-jejimi-hrdiny-ale-neni-snadne
Anna Kameníková, Štěpán Kozub, Robin Ferro
Kryštof Hádek
Kryštof Hádek, Štěpán Kozub
Lítá v tom
Lítá v tom
Lítá v tom
59%
Kryštof Hádek je paradoxně hlavní tváří i další komedie, jež nyní přistála na streamu, konkrétně na platformě Voyo. Ve snímku Lítá v tom si zahrál hrdinu, který nedokáže vydržet v dlouhodobém vztahu. Když jeho maminka vážně onemocní, rozhodne se ji potěšit zdánlivě nevinnou lží a požádá těhotnou sousedku, aby hrála jeho vážnou známost. Situace se ale zkomplikuje, když se maminka zázračně uzdraví a mezi dvojicí to možná začne skutečně jiskřit.
Lítá v tom: trailer | Bontonfilm
Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (Rebel Moon: Part Two - The Scargiver)
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška
48%
Druhá část epické sci-fi ságy Zacka Snydera, v níž se inspiroval Sedmi samuraji, Star Wars a nespočtem dalších ikonických děl, nám ukáže další úsilí hrdinky Kory, která se s bandou rekrutovaných psanců a válečníků snaží uchránit svou milovanou planetu plnou sedláků před mocným galaktickým impériem. Může ovšem partička bojovníků a odhodlaných vesničanů vzdorovat enormní přesile se zničující silou? A dokáže si mnohými zatracovaný a jinými zase milovaný režisér po selhání z prvního dílu aspoň trochu napravit reputaci? To se dozvíte už ode dneška na Netflixu.
Rebel Moon: Druhá část - Jizvonoška: trailer | Netflix
Zdroj: Netflix, Voyo, SkyShowtime