Profilový obrázek

Chipy

169

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Stůl číslo 19
    Stůl číslo 19 (2017)
    5
    Kvalitní herci, jednoduchý příběh a odlehčená nálada. Film s velkým potenciálem být příjemná komedie, kterou bych doporučil na dlouhý večer. Bohužel zpracování skřípe a tak v člověku během sledování nic neprobouzí a ani nezanechá nic poté.
    Pokud tedy není na výběr, tak určitě neurazí, ale cíleně bych ho nevyhledával.
    X
    X (2022)
    7
    Není to počin, který bych mohl komukoliv doporučit, ale celková estetika a budování napětí se povedlo náramně. Bohužel to bylo na úkor děje, ale při jeho stopáži a tempu se to dá odpustit.
    Chicagský tribunál
    Chicagský tribunál (2020)
    9
    Téma, ke kterému jsem nikdy neměl moc blízko a dlouho jsem se filmu kvůli tomu vyhýbal. Když jsem se ale k tomu nakonec dostal, byl jsem nadšenej. Scénář a herecké výkony jsou na nadstandardní úrovni a udrží člověka celou dobu v napětí. Během filmu si člověk postupně projde všemi emocemi a to hned několikrát jako na horské dráze.
    Willyho kouzelný svět
    Willyho kouzelný svět (2021)
    4
    Rozhodně se nejedná o nic převratného o čem bych každému vyprávěl, ať si hned pustí. Pokud jste ale, stejně jako já, fanda herní série FNAF, tak si tenhle počin jistě užijete výrazně víc. Pořád se mu bohužel nedají odpustit zřejmě nedostatky. Špatný dej by s takovou zápletkou jistě nevadil, ale je odvyprávěný opravdu líně. Nejlepší herečky výkon podává člověk, který posledních pár let všem jen pro smích, který za celý film nepromluví a co je nejhorší, tak ani nepůsobí, že by se snažil. Akce má epileptický střih, takže většinu času nic neuvidíte, což je možná dobře, protože pohyby animatroniků (čest vyjímce v podobě baleríny) jsou hodně kostrbaté.
    Kapitán Fall
    Kapitán Fall (2023)
    7
    Jednoduchá oddychovka, která je ovšem zvládnutá líp, než jiné podobné pokusy, zvláště díky opravdu povedeně napsaným postavám, a tak člověka minimálně první polovinu série udrží v pozoru. Pokud do té doby nepristoupite na hru tvůrců a neodpustíte jim některé kličky, aby vše fungovalo, nemá smysl pokračovat. V druhém případě nebudete zklamaní a hned po konci budete vyhlížet druhou sérii.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci