Profilový obrázek

Kinghome

Komentáře 685

Od nejnovějších
  1. John Wick: Kapitola 4
    John Wick: Kapitola 4 (2023)
    7
    Wick 4 je vážně jako akční hra. Když jde o akci, je to super, scéna se spešl kamerou je masterpiece, ale tyvole, polovina těch scén je 1 ku 1 se scénami z minulých dílů. Dokonce padání Wicka mi přijde jen zkopírovaný z minulého dílu, ale je tu jeden větší problém a to je ten, že tato "hra" má dialogy, který jsou kurevsky nudný a fakt je to ekvivalent stupidní, ale zábavný rubačky, do který vám najednou někdo pustí cut scenu s úplně zbytečnými dialogy a vy jen drtíte to skip tlačítko, to nám ale k filmu bohužel nebylo doručeno. I přes tohle je to pořád lepší než nudná trojka a když už se někdo snaží něco vymyslet, tak to stojí za to. Škoda, že se jim nechtělo myslet o trochu víc. 70%
  2. Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
    Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) (2020)
    2
    Tenhle film je největší urážka DC charakterů, která se kdy natočila. Dokud jsem film neviděl, tak mi bylo líto, že film vydělal tak málo peněz.Furt jsem si říkal, že to přeci nemůže bejt tak hrozný, ale spletl jsem se. To že byl film obří propadák je ta nejlepší věc, co se DC univerzu mohla stát, tahle sračka snad nikdy nedostane pokračování a tomuhle utrpení bude vážně konec. A to říkám jako někdo, kdo miluje postavu Harley a o Margotce jsem si myslel, že umí zahrát Harley perfektně. 1* za pár cool akčních scén.
  3. The Batman
    The Batman (2022)
    10
    Pro mě je toto téměř dokonalý film. Nemá to nic společného s klasickým DC filmem a to je to nejlepší, co se mohlo novému Batmanovi stát. Kdyby jste si místo známých postav z loru DC dosadily například Luthera z kriminálky od BBC a do role enemaku nějakého psychopatického vraha, tak z toho vznikne přesně to samé a to je temný psycho masterpiece. Vážně mi přišlo, jak kdybych koukal na temnou krimi minisérii od BBC. Zoe a Robert jsou ve filmu dokonalý a nejvíc sexy postava je jednoznačně Colin v roli tučňáka. A pak je tu Catwoman, ta taky není k zahození. Zoe je jednoznačně nejlepší Catwoman vůbec, né, že by to bylo nějak složité, ale je nejlepší o několik stupňů. Scénář i režie jsou v topu. Jediné co mi trošku kazilo sledování bylo dost divných rozmazaných záběrů hlavně v první půli filmu. Asi to byl nějaký umělecký záměr, ale většinou to vypadalo, že to natočili napiču a už se jim to nechtělo pretáčet. To je ale jediná malá chyba na jinak dokonalém filmu.
  4. 68 Kill
    68 Kill (2017)
    6
    Takhle si představuji kvalitní feministický film. Sice je to pořád sračka, ale aspoň je to vtipný. Víc z toho vytřískat nešlo.Vlastně jsem se na film koukl jen kvůli úžasné umělkyni AnnaLynne, která zarecitovala tak krásnou poezii, že mi to nedalo a musel jsem zjistit, co za stvoření je toho schopné. A vualá objevil jsem tento skvost. Upřímně, kdyby se takto Anička chovala jako matka Putina, tak se Putin radši odstřelí sám už v pubertě, takže ji vlastně docela veřím, že by ho dokázala změnit. No nic, víc filmů s ní nezvládnu, ale tohle reálně nebylo tak zlý. Pokud máte rádi stupidní béčka, kde si ženský dělají z chlapa subinu, tak to pro vás bude vysloveně guilty pleasure. Vlastně stačí, že se vám libí béčka s hromadou krve. Pokud neholdujete ani jednomu, tak se filmu vyhněte obloukem, pač to je fakt herecky i režijně odpad.
  5. Survivor Česko & Slovensko
    Survivor Česko & Slovensko (2022)
    0
    Je smutný, co zase Nova provedla s tak skvělým konceptem jako je survivor. Nejde ani tak o soutěžící nebo soutěže obecně, ale o způsob, kterým je vše sestříhané. Všichni v produkci mají strašně málo času na vytvoření něčeho zajímavého, proto má každý díl 2 hodiny. V originálním Survivoru, když to přeženu, tak každý záběr má smysl, ale tady je 95% záběrů naprostý odpad bez jakéhokoliv významu, vše je dokonce tak špatně natočené, že je skoro polovina záběrů rozmazaná nebo má někdo useklou hlavu a když už se konečně nějaký záběr povede, tak je tam nahovno zvuk. Tohle je ještě horší nez Robinsonuv ostrov a to o parník. Bohužel je to jen nepovedená parodie na Survivor, nic víc. Po dvou dílech a 4 ztracených hodinách nemám sílu pokračovat dál.
  6. Resident Evil: Infinite Darkness
    Resident Evil: Infinite Darkness (2021)
    4
    Dokoukal jsem to pár minut na zpět a mám strašnou chuť tomu napařit odpad, ale zase tak strašný to objektivně nebylo. Moje největší chyba byla, že jsem viděl, že tam bude Claire a Leon + to je pod Netflixem, takže jsem počítal s tím, že tam bude kvalitní animace a alespoň trošku zajímavý příběh s lovebrand hrdiny z her, bohužel se stal pravý opak. Netflix musel příšerně tlačit na to, aby byl "seriál" co nejdříve hotov, protože příběh je naprosto stupidní, Claire tam je dohromady asi na 15 minut v průběhu všech dílu a vlastně celý "seriál" má dohromady cca hodinu a pár minutek k tomu, když odečtu titulky. Co tak koukám, tak tu lidi chválí animaci. Jediné co mě napadá je to, že nikdy neviděli předešlé CGI Resident filmy, protože ta animace je příšerná, je téměř stejná jako u 10 let starých dílů, jen je to upscale na 4K.Celé je to sekané, postavy se pohybují nepřirozeně a vypadá to strašně hloupě. Dabing nesedí dost často do lipsyncu, ale abych pouze nenadával, tak closeup záběry měli fakt super, s tím si vyhráli a detaily tam nějaké byly, jen škoda že tak nevypadal celý film. No a na konec ten konec. Hlavně kvůli němu jsem chtěl Residentu napařit odpad. Celej poslední díl je naprosto odpadní žumpa s hromadou nesmyslů a na rychlo sepsaným rádoby scénářem, kde už se tvůrci a snad ani dabéři vůbec nesnažili, jak kdyby si mysleli, že se k tomu poslednímu dílu stejně nikdo nedostane po tom, co uvidí zbytek. Fakt jsem se na to těšil a jsem strašně zklamán, alespoň že ty hry jsou pořád top. 30%
  7. The Umbrella Academy
    The Umbrella Academy (2019)
    8
    Já bych možná i napsal nějakou smysluplnou recenzi, ale v tomhle případě jsem extrémně neobjektivní. Prostě tam hraje Robert který hraje Nathana 2.0 na speedu a jmenuje se Klaus, to je asi vše co k tomu mám 5/5, nic víc ke štěstí nepotřebuji.
  8. Fabrika
    Fabrika (2018)
    8
    Moje první setkání s Bykovem a musím říct, že určitě kouknu i na další jeho filmy, protože tohle je přesně něco, co hledám. Temný thriller, kde se moc nehraje na to, kdo je hodný a kdo zlý, pro mne je tam jedna extrémně záporná postava, ale když jsem film probíral s dalšími lidmi, tak jsem zjistil, že oni brali jako zápornou postavu uplně někoho jiného, takže je to asi dost o úhlu pohledu. Herecké výkony jsou na vysoké úrovni tak, jako samotný scénář. Film je nepředvídatelný a to je jeho největší plus. Tedy ještě s jednou důležitou věcí a to je uvěřitelnost. Reálně bych se ani nedivil, kdyby takovýchto povstání bylo více, jen se zametli pod ruský kobereček a nikdo o nich dodnes neví. Za mě to byl velmi povedený film, bohužel ho shazují malé hlouposti, které se v něm objeví. Plus jsem zjistil, jak moc jsem ovlivněn akčními blbostmi z Ameriky, protože když se odehrávala bitka, tak mi přišlo hrozně divný, že se mlátí a vlastně ty rány nejdou vůbec slyšet, ale je to logický a dost to přidalo té uvěřitelnosti. Trošku tomu chybí, ale na 80% to určitě je. A Bykova budu určitě dál sledovat.
  9. John Wick 3
    John Wick 3 (2019)
    6
    Kdyby byl John Wick 3 pouze o soubojích, tak by to byl masterpiece, ale podle toho, co jsem se někde dočetl by se mělo jednat o film s dějem, né o to, kolik zabije Kaenu lidí v jedné scéně co nejlepším způsobem. Třetí díl je zatím nejhorším dílem série. Jako jo, na začátku vás navnadí krásnými boji a Rkovou brutálností, ale to je vše, co film nabízí. Ta výplň mezi souboji je naprosto o hovně a film potlačuje většinu svých pravidel, které si během série nastavila. Dialogy nedávají smysl a chyb je tam tolik, že už se nad tím nedá přihmouřit oko. Už se těším, až v příštím díle bude John bojovat proti celý zemi, bude skákat z letadla bez padáku, hodí na něj atomovku a nakonec ho sežere Godzilla a John to všechno přežije, upraví si oblek a řekne něco strašně drsnýho, třeba "YEAAAH". Souboje 5/5, zbytek odpad.
  10. Hellboy
    Hellboy (2019)
    2
    Herecký výkony jsou na bodu mrazu, příběh je totální sračka a celý je to rádoby vtipný, kdyby jste byli mentálně zaostalý děcko ze zvláštní školy, možná by jste se i nějakému tomu vtipu zasmáli. Tenhle film je totální trash a režisérovi by měl někdo dát pořádně přes držku za to, jak dojebal Hellboye. Prosím, už nedělejte žádnej reboot, natož druhej díl. Je to čím dál tím horší. Jednu hvězdu dám jen za to CGI, který muselo bejt kurevsky drahý a je to znát, nevypadá uplně nejhůř ale zbytek filmu je totální utrpení od první do poslední minuty.
  11. Heavy Trip
    Heavy Trip (2018)
    8
    Heavy trip je taková rodinná komedie, kterou by většina rodin vypnulo po prvním songu. Tento film je dělán s láskou k tomu nejtvrdšímu metalu. Film se pomalu rozjíždí a pak hrozně rychle skončí, ale ten pocit po skončení filmu je naprosto úžasnej. Hrozně feels good film a ten debilní úsměv z mojí tváře ještě nějakou tu minutu nesundám.
  12. Climax
    Climax (2018)
    6
    Gaspar Noé je magor, co si ujíždí na LSD filmech, prostě trip jak svině a totálně nepobíráš co se děje, ani to pobrat nemáš, je to prostě divný. Má to "jen" hodinu a půl a bylo to pro mě teda větší mučení než Enter the Void, který má přes 2 a půl hodiny. A jako mučení, ono to je kurva zajímavý sledovat, jen se tam nic neděje, jsou tam divný konverzace, střihy, psycho hudba a divný scény. Ale stejně vám ten film nakonec doporučím, protože jste určitě nikdy nic takovýho neviděli a všichni by si měli jednou tento zážitek užít nebo protrpět.
  13. Nebezpečná laskavost
    Nebezpečná laskavost (2018)
    10
    V jeden den jsem koukl na 2 filmy, jeden z nich byl novej Halloween a druhej právě A Simple Favor. Upřímně jsem si myslel, že Halloween bude pecička a Simple Favor bude sračka, no ale dopadlo to uplně naopak. Od Paula Feiga jsem opravdu nečekal dobrý film, vlastně jen průměr by byl obrovský úspěch pro tohoto režiséra, ale byl jsem mile překvapen, obsazení naprosto skvělé, Blake Lively je prostě nádherná ženská, i kdyby v tom filmu jen stála a nic neříkala, tak jsem spokojenej, ale ona umí i úžasně hrát a s Ančou se krásně doplňovali. Dokonce musím přiznat, že se mi do filmu Anča hodí jak prdel na hrnec a to jí nesnášim, vždy jsem měl za to, že neumí hrát a je prostě příšerná, ale zde to zahrála úžasně a změnil jsem na ní názor. Simple Favor je přesně ten druh filmu, který miluju, černá komedie/thriller. Celou dobu jsem hádal co se stalo a chvilkama jsem nechápal, co se tam děje, ale na konci do sebe všechno krásně zapadlo a já jsem spokojen, až do konce jsem nevěděl, jak to skončí. Objektivně to je na 4*, ale za Blake a Feiga, který poprvé ve své kariéře natočil dobrý film musím dát maximum.
  14. Halloween
    Halloween (2018)
    2
    Halloween jsem jako malej viděl několikrát a bavilo mě to, ale nepamatuju si, že by v tom filmu hrálo tolik příšernejch herců, u kterých jsem doufal, že chcípnou co nejdřív. Nepamatuju si, že by ve filmu byli jen 2 pořádný gore momenty a zbytek jen vraždy, kde není nic vidět, ale říkám, viděl jsem to několik let zpátky. Největší problém s novým Halloweenem je to, že je to nudný a je tam takovejch dementních scén, že už to fakt není hezký. Zase jednou nechápu hodnocení zdejších "kritiků", tenhle film je odpad s hromadou nelogických scén, který bijou do očí, fakt mě z toho bolela hlava, jak je ten film blbej. Nikdy víc. 1* za ty 2 gore momenty.
  15. Waco
    Waco (2018)
    10
    Tahle minisérie je dokonalá, divím se, že jí natočili Amíci, protože je to příběh o Koreshovi a jeho "sektě", je to točené podle skutečných událostí a takhle drsnej snímek jsem dlouho neviděl. Žádná postava není hodná nebo zlá, nahlíží se na téma objektivně a podle knih vyjednavače a přeživšího "masakru", ale hůř z toho vychází jednoznačně FBI a ATF, takový svinstva, kterých se dopouštěli a určitě pořád dopouští, kolik lží jsme už slyšeli o sektách a hromadných sebevraždách, jen né vždy to byla pravda. Poslední díl je fakt drastickej a prostě bez obalu, přesně tak, jak to vylíčil jeden z mála přeživších. Pokud se vám líbili kriminálky jako True Detective nebo MindHunter, tohle je minisérie pro vás, má jen 6 dílů, ale kurva, je to fakt boží.
  16. Mandy - Kult pomsty
    Mandy - Kult pomsty (2018)
    0
    Vraťte mi prosim 2 hodiny života. Nevim proč jsem si myslel, že by Cage mohl hrát ještě v nějakém dobrém filmu, tu chybu už neudělám. Sorry ale to, že do filmu mrdnete červenej filtr z něj nedělá Art. Tohle byli 2 hodiny nudy, trapnyho gore a hereckejch výkonů pod úrovní Sharkonada, bez prdele, videl jsem ho minulej tejden a ty herecký výkony tam jsou na lepší úrovni. Už nikdy víc, Cage je mrtvej, uz by neměl točit, dělá si akorat větší a větší ostudu.
  17. Nejvyšší nabídka
    Nejvyšší nabídka (2013)
    10
    Nikdy bych neřekl, že mě bude bavit film o starých obrazech. Tímto bych chtěl poděkovat přítelkyni, ke které jezdím 2 hodiny busem a nemám tu dobu co dělat, naštěstí jsem jel studentem a tak jsem si projížděl co za filmy tam maj a řekl jsem si, že dám šanci Nejvyšší nabídce. Udělal jsem dobře, takhle úžasný film, který si hraje s divákem jsem dlouho neviděl. Úžasné herecké výkony, dokonalý děj a doteď nechápu, jak mě ten film mohl bavit, protože to není ten typ filmu, který bych vyhledával. Film jsem viděl už před týdnem, ale doteď přemýšlím nad dějem, nad tím, co se stalo a jestli se to dalo z nějaké části filmu zjistit. Určitě na film kouknu znovu, protože takové hraní s divákem, který si myslí že všechno ví a přitom ví hovno tu dlouho nebylo. Doporučuju, pro mě největší překvapení za poslední rok určitě. 100%
  18. Kobry a užovky
    Kobry a užovky (2015)
    10
    Konečně film, který říká pravdu. Prachy a moc jsou všechno, ještě když jde o váš splněný sen. Po dlouhé době jsem se konečně koukl na kvalitní český film, tak kvalitní, že si zaslouží 5*. Herecké výkony jsou dokonalý, bráchové Hádkovi jsou skvělý herci. Ve filmu jsem si hned oblíbil Kobru, byl to vyfetovanej dement, ale měl takový charizma, že jsem si ho hned oblíbil. "Mám plán bráško". Realistický příběh dvou bráchů, přičemž jeden je přítěž pro druhého a oba mají svůj plán. Dokonalý vývoj postav vyvrcholí v posledních minutách filmu a poslední záběr je naprosto dokonalej, měl jsem z něho husí kůži po celém těle, to už se mi dlouho nestalo. Možná že dám ještě českým filmům nakonec šanci, tenhle si jí rozhodně zaslouží.
  19. Sicario: Nájemný vrah
    Sicario: Nájemný vrah (2015)
    6
    Na Sicario jsem se vážně těšil, ať už kvůli hercům,režisérovi nebo kvůli příběhu, byl jsem zvědavý jak to tvůrci zvládnou, bohužel nezvládli. Musím říct, že nechápu tohle přehnané hodnocení, asi se našel další film, o kterém všichni říkají jak je skvělý, pak se na něj kouknete a zjistíte, že to je zdlouhavá nuda bez pořádného nápadu. Mě to přišlo ve všech směrech průměrné, ani jsem se "nekochal" výkony herců, prostě mě to nebavilo. Vlastně jsem na film koukal před vánoci a teď, když píšu tohle "hodnocení" si pamatuju zfetovanej obličej Benicia, nic jinýho. Pro mě naprosto průměrný film, který byl zase vyhajpován do vysokých červených čísel, které si nezaslouží. Je mi to líto ještě víc, když se kouknu na další filmy Villeneuveho, jako je Zmizení nebo Nepřítel, což jsou oba 5* filmy, které si zaslouží být v topce a v červených číslech a jsou hodnocený hůř, teda aspoň Nepřítel, Zmizení je naštěstí přesně tam, kam patří. Občas vážně nepobírám, jak tu funguje to hodnocení, podle čeho ty lidi hodnotí. Za mě 60%
  20. Cooties
    Cooties (2014)
    6
    Velké zklamání a hodně slabé 3*. Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli 2* nebo 3*, ale hodnocení to má už takhle dost špatné, tak dám vyšší počet. Jediné plus je vážně Elijah Wood, kterému takovéhle role vyloženě sedí, zbytek obsazení je nemastný a neslaný, hlášek je hrozně málo a příběh tam vlastně není. Celé mi to přišlo až nechutně nudný a bez nápadu. Většinu filmu jsem se nudil a korunu tomu nasadil konec, který je taky průměrný, prostě nezajímavá podívaná, o které zítra ani nebudu vědět a jeden z nejhorších filmů Elijaha, bohužel.
  21. Insidious 3: Počátek
    Insidious 3: Počátek (2015)
    8
    Insidious nikdy nezklame, i když jsem se bál nového obsazení, tak můžu říct, že se jedná o nejlepší horor roku, tedy zatím, ale nemyslím si, že ho něco překoná, když kouknu na to, co má vyjít a kam směřují dnešní horory. Na Insidious je nejlepší zajít si do kina, protože jde o skvělý střih a zvuk, ale není to tak, že by byli lekačky založené jen na zvýšené hlasitosti, je to úžasně vytvořená kombinace obrazu i zvuku najednou. Bavil mě příběh a herecké výkony taky nebyli špatné, démon byl udělán skvěle a chvílemi jsem měl hodně divnej pocit a proběhl mi několikrát mráz po zádech. Nejlepší je, že většina lekaček nebyli předvídatelné, jednou jsem si s mladou zrovna dávali pauzu na hrabání v popcornu (kdo ví, co jste mysleli úchyláci) a jak jsme ho vytahovali, tak přišla lekačka, my oba nadskočili a popcorn vysypali na zem, tímto se omlouvám uklízečce, která tam přišla po filmu, nebylo to naschvál. Jsem hrozně spokojen, úžasnej horor, kterému do dokonalosti chybělo jen trochu lepší obsazení, jinak naprostá spokojenost. 85%
  22. Šílený Max: Zběsilá cesta
    Šílený Max: Zběsilá cesta (2015)
    6
    Jsem hrozně rád, že jsem Mad Maxe viděl v kině a zároveň to je jeden z mála filmů, možná že dokonce jediný, u kterého chápu tak vysoké hodnocení, i když já jsem hodnotil "jen" 3*. Problém je v tom, že chyba není ve filmu, ale ve mě, protože jsem si kvůli Mad Maxovi uvědomil, že jsem vyrostl z éry akčních filmů a hledám ve filmu hlavně příběh a vývoj postavy, né jen akci a to je právě problém se mnou a Mad Maxem. Je to úžasnej film se skvělými hereckými výkony, ale mě tam prostě chyběl propracovanější příběh a větší zaměření na Maxe. Čekal jsem, že tam rozvedou jeho příběh více dopodrobna a vymyslí pořádný, kvalitní příběh, ale upřímně mi to přišlo ohledně příběhu, jako vykrádačka Zombielandu a Mechanika, neberte to doslovně, jen ta myšlenka je hodně podobná. Pro mě osobně to byl dobrý film, jen tam nebyl žádný moment, který si budu pamatovat, žádná scéna, žádná hláška, jediný, co si budu pamatovat je Guitar Hero, ten byl dokonalej, jinak je to naprostá šílenost a úžasná akce od začátku do konce, jen jsem prostě zjistil, že mě tyhle čistě akční filmy už moc neberou. Moje chyba, za mě silnější 3*.
  23. Švédská trojka (2013)
    2
    Trapnej pokus o =3, Johnny Valda je nepříjemnej dement, kterej má IQ 3letýho dauna a dělá tam ze sebe ještě většího retarda než je, takže asi můžete předvídat, jak to dopadlo. Hrozně trapný pokusy o vtip, jediný plus jsou ty videa, které vybírá celkem dobré, jen pak skončí video a na scénu příjde sám retard a je to celý v píči. Vůbec by mi nevadilo, kdyby ho někde něco přejelo a Švédská trojka se zrušila, je to hnus.
  24. Bitter Feast
    Bitter Feast (2010)
    0
    Větší sračku jsem dlouho neviděl, zbytečných 104 minut života. Podle komentářů a popisu filmu jsem myslel, že půjde o dobrý film, ale takovouhle nudnou píčovinu jsem snad ještě neviděl. Film totálně o hovně, kde hrajou amatéři, který snad nikdy nikde nehráli. Strašnej děj a debilní konec. Prostě všechno špatně, tenhle film si nezaslouží váš čas a kdo ho neviděl, tak udělal dobře, chtěl bych vrátit čas a nikdy tu sračku nevidět,bohužel už je pro mě pozdě, tak aspoň vy nedělejte tu kravinu, nekoukejte na to!!! Čistej odpad, po dlouhé době, jsem zase z nějakého cizojazyčného filmu takhle nasranej.
  25. Maturita
    Maturita (2013)
    0
    Každej, kdo se na tomhle "filmu" podílel by měl dostat kulku do hlavy, nebo by se měl odstěhovat do cikánskýho gheta, aby zažil peklo, tohle je dokonce horší než Babovřesky a to jsem nevěděl, že to ještě jde. Nejhorší je, že to pořád probíhá, pořád mi tady ten film běží a ovladač je kurevsky daleko a já to nemůžu přepnout, hard lajf.
  26. Living Will...
    Living Will... (2010)
    8
    Úžasná komedie s Ryanem Dunnem! Je ho příšerná škoda, byl to skvělej komik a fakt dobrej komediant :( Ale musím říct, že bylo strašně zvláštní, když si dělal prdel z toho, že je mrtvej, ještě když prostě umře na to, že se nemůže vysrat, jako jo, byla to prdel, ale kdyby neumřel, bylo by to lepší.. Děkuju moc za titulky k tomuto filmu, nechápu těch 78 hodnocení, je škoda, že to nevidělo víc lidí. Jedna z nejlepších komedií, jen škoda, že tempo upadá a ke konci už to není tak vtipný jak na začátku, ale stejně to je nadprůměrná komedie, která mě příšerně bavila. 80%
  27. Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti
    Cowspiracy - Klíč k udržitelnosti (2014)
    6
    Dokument bych rozdělil do dvou částí, první hodinová část, která je skvělá a zajímavá, zabírá se Greenpeace a dalšími organizacemi, kteří se tváří tak, že dělají pro životní prostředí všechno, ale ve skutečnosti získávají příspěvky od výrobců masa a vlastně nikdo tam neřeší ten největší problém, i jako masožrouta mě tohle vážně chytilo a bylo to strašně zajímavý, i to, že když chtěl náhodou někdo říct celou pravdu, tak byl shodou náhod zavražděn, nebo že většina lidí o tom nechce vůbec mluvit právě pro to, aby se jim něco nestalo. To je ta první část, která je jasně 5*, bohužel následuje druhá půl hodinová část, která se zvrhává v klasickou propagandu Veganů, kde se chlápek ptá na dementní otázky s jasnými odpověďmi, ale dělá to tak, aby přesvědčil co nejvíc lidí, aby se dali na veganství taky, tahle část mi přišla vážně směšná a odpadová, ale na druhou stranu musím říct, že kdybych byl malej zmrdík, co ještě netuší o světě a viděl tenhle dokument, tak se na vegetariánství nebo veganství dá, naštěstí to není můj případ a já budu stále žrát maso, protože je prostě dobrý a já bez něj žít nemůžu, nebo prostě nechci.
  28. Predestination
    Predestination (2014)
    10
    Upřímně lituji ty, který si přečetli nejdementnější popisek filmu, který vlastně vše prozradí, tohle mohl napsat jen největší idiot a tady to schválil idiot ještě větší. Vážně, nečtěte si komentáře ani popisek, pokud chcete mít úžasný zážitek z filmu. Já naštěstí nečetl vůbec nic tady na csfd a udělal jsem dobře. Film je naprosto dokonale spojen, každé slovo, od začátku do konce souvisí se vším, skvělá hra s divákem. Sice na začátku musíte přežít nudné vyprávění, ale věřte, že všechno má svůj důvod, vážně VŠECHNO! K tomu se přidali dokonalé herecké výkony (začínám mít Ethana čím dál tím víc rád) a úžasný konce, který vše završí a máme tu konečně film, který si zaslouží po dlouhé době plný počet. Na Predestination se kouknu určitě znovu a né jednou, vážně stojí za to se na něj kouknout.
  29. Šofér
    Šofér (2014)
    8
    Skvělej výkon Patricka Wilsona, začínám ho mít čím dál tím víc. Hrozně se mi líbí jak umí hrát, jak přehrává a přitom to je tak reálný a k tomu si umí udělat sám ze sebe hroznou prdel, několikrát ve filmu zazní, že by byl strašnej herec, že je vlastně dobře, že jen řídí limuzíny, fakt mě to bavilo, příběh je takovej klasickej ulítlej, ubíhá to strašně rychle, nestihl jsem se začít nudit. Vypnout mozek a užít si skvělou divnou komedii s úžasným obsazením, to je nejlepší plán! Určitě na tenhle film kouknu ještě několikrát, tedy dokud nevyjde Home Sweet Hell, to vypadá ještě víc dokonale, tak uvidíme. 80%
  30. Vejška
    Vejška (2014)
    4
    Hrozný zklamání, na to jsem čekal přes půl roku? Na legendární pokračování Gymplu? Možná jsem od toho čekal moc, ale příjde mi to hrozně podprůměrný, už to není ani komedie, vůbec mě to nebavilo, nudilo mě to a nezasmál jsem se ani jednou, ani nevím proč dávám 2*, asi ze soucitu, nechápu jak se někomu může líbit Vejška víc než Gympl, tváří se to jako vyspělejší verze, ale přitom je to ještě větší píčovina, která neumí ani pobavit, škoda.
  31. Jak vycvičit draka 2
    Jak vycvičit draka 2 (2014)
    10
    Nádherná animace se skvělým příběhem, film sází na jistotu a daří se mu to dobře, staré triky fungují a novinky jsou ještě lepší, dabing postav je taky dokonalý, pro mě naprosto dokonalý animák. Btw ano, jsme všichni ovce a tenhle film má dobrý hodnocení jen kvůli obří reklamě, kterou určitě někde měl :o :D Ty lidi umí pobavit. Když se někomu líbí dobrý film, tak je to ovce, to dává smysl, jestli se někomu animáky nelíbí, ať se na ně prostě nekouká a nesere hodnocení!
  32. Šéf
    Šéf (2014)
    8
    Pohodová letní komedie, která neoslní příběhem, který není nijak zvláštní, ale oslní hereckými výkony a dokonale vystihlou atmosférou. Úžasná komedie, u které se párkrát zasmějete hodně a potom se celý film pousmíváte, teda já to tak měl, film mě vtáhl do děje, herci byli strašně sympatičtí a přál jsem jim, aby se jim vyplnilo všechno, co chtějí, hlavně Chefovi, který musel vyřešit jak problémy se synem, tak jeho problémy práci. Ve filmu jde krásně vidět, že když práci milujete, tak to není nikdy o penězích, když vás někdo svazuje, nedává vám prostor a dostáváte za to prachy, tak jste stejně nešťastný, je lepší si dělat věci podle sebe, být volný v tom, co děláte. Je to víc, než pár šlupek navíc. Skvělý letní komedie, která je právem v červených číslech.
  33. Expendables: Postradatelní 3
    Expendables: Postradatelní 3 (2014)
    4
    První díl za 5*, druhý za 4* a třetí nemůžu jinak než jen za 2*, protože mě to nehorázně zklamalo, ono už ve dvojce jde vidět, že to upadá, přitom má víc procent, což doteď nechápu, ale já miluju první díl z několika důvodů, konečně se sešli největší akční legendy a natočili spolu drsný, krvavý film, jako za starých časů, nebáli se toho a srali na nějaký malý haranty, dělali to pro pravé fanoušky a pak přišel ten dement Chuck Norris, kterej zařídil, že dvojka bude pro malý haranty a krev skoro úplně vymizí, ve trojce bohužel pokračují v trendu, protože zjistili, že vydělali víc (jak nečekané) a už se to prodlužuje zase jenom pro prachy, mrzí mě kam to dospělo, tenhle díl mi přišel fakt strašnej, průměrná akce a podprůměrné efekty, jediný pozitivum byl Antonio Banderas, kterej hraje naprosto božsky, fakt mu ta role ukecanýho blba sedla a byl v ní boží, bohužel to bylo to jediný, co mě tam bavilo. Dokonce jsem ke konci usínal, kvůli přetaženýmu času, dvě hodiny je fakt hrozně moc, bylo to zbytečně natažený. Škoda.
  34. Kristy
    Kristy (2014)
    6
    Průměrnej home invasion na Kristy, škoda, že se tam víc neukazuje Ashley Greene, protože to by film hned trochu vyhouplo, takhle to je obyčejný milionkrát omletý téma, docela se divím, že má film tolik procent, když maj podobné filmy kolikrát méně procent a všichni je hejtují, že je to pořád to stejný dokola.... Ale musím říct, že film utekl vážně rychle, na začátku se vlastně ukáží jen místa, kde bude probíhat hon a hned potom se začne, na nic se nečeká a krátká délka filmu je fakt přínosem, protože si nedokážu představit, že by ten film byl delší, takhle to byla fajn popcornovka, která sice nenadchne, ale koukat se na ní dá a neurazí. 60%
  35. Hvězda kriminálu
    Hvězda kriminálu (2013)
    8
    Docela chápu, co všechny na tom filmu tolik štve, je pravda, že se děj vlastně skoro vůbec neposouvá a nic vážného se tam neděje, ale pořád to je pro mě úžasné Drama s dokonalým Jackem O'Connellem, je skvělé jak se dokázal vyšvihnout až do takových filmů, zaslouží si to, je to skvělej herec. Zpátky k filmu, jak už jsem psal, nic se tam neděje, ale film uteče hrozně rychle, já myslel, že mám za sebou 30 min a ona už byla nějaká 110 minuta, film mě dost vtáhl do děje a naprosto jsem si ho užil, linka fotřík/syn je skvělá a bejt syn a zjistit tohle o svém otcovi, o kterým si myslím, že je jeden z vůdců vězňů, tak ho asi pobodám a někde ho zahodím... Konec filmu je skvělej a v jednu chvíli mi bylo fakt úzko z toho, co se tam dělo, ale celé to dopadlo tak jak to dopadlo a já jsem spokojenej. 80%
  36. Želvy Ninja
    Želvy Ninja (2014)
    4
    Velký zklamání, sice jsem na to šel jen z nostalgie a kvůli tomu, že to bylo zadarmo, ale čekal jsem akční jízdu plnou vtipu, prostě jako byl seriál, bohužel jsem dostal Megan, která už není ani tak hezká a pořád neumí moc hrát a pár zmutovanejch obřích želv, který byli méně vtipný než jsem čekal, je to škoda, ale abych jen neremcal, tak to uteklo vážně rychle a moc jsem se nenudil, začáteční proslov je zajímaví a skvělý, ale pak to začalo nudit a já začal zívat, pak se konečně objevili želvy a začala alespoň na chvíli akční jízda, která mě hrozně bavila, jenže pak je tu konec a retardovanej proslov, málem jsem se z toho přeslazenýho konce poblil, plus všechno dopadlo přesně tak, jak jsem čekal, a celej konec je hrozně nepovedenej... Mám chuť dát jen 2* a asi to i udělám, protože tohle mě vážně zklamalo, čekal jsem o hodně víc, ještě že před kinem u Billy byl tancující bezďák, ten mě zabavil víc.
  37. Všechny roztleskávačky zemřou
    Všechny roztleskávačky zemřou (2013)
    6
    Skvělé obsazení, holky byli krásný a dokonce uměli i celkem hrát, měl jsem svoje oblíbenkyně a byli tam i zmrdi, který jsem chtěl vidět mrtví, vlastně se mi to dost líbilo, i když to byla hrozná kravina, jedinej problém byli ty retardovaný kamínky, to byla prostě taková sračka, že to není ani možný, naprostá zbytečnost, kdyby to vymysleli líp, tak bych šel s hodnocením i výš, ale takhle to byla jen vtipná kravinka, která zabavila, ale podruhý na ní už nejspíš nikdy nekouknu,
  38. Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý
    Dead Snow: Rudý vs. Mrtvý (2014)
    8
    První díl ze srdce nesnáším, dal jsem mu dokonce odpad, proto jsem na dvojku nechtěl nikdy kouknout, ale hodnocení a doporučení ostatních mě přinutilo se na dead snow 2 kouknou a udělal jsem dobře. Jde o úžasnou komedii, plnou krve, ale i luxusních charakterů, hrozně mě to celé bavilo. Dementní policajti, mentál, kterého pořád oživují, Zombie tým, Martin s náckovskou rukou, prostě naprosto úžasně vymyšlené, od začátku do konce, příběh je taky skvělej, jsem rád, že jsem tomu dal šanci, protože jde úplně o něco jinýho než u jedničky, i když to je na první pohled to stejný. Doufám, že někdy v budoucnu vymyslí i trojku, i když nevím, jak by překonali takovou bitvu, která byla ve dvojce. Velká spokojenost. 80% .... Konečně 666 koment... teď už se mi nechce nic psát, tohle číslo by tu mělo zůstat navždy.
  39. Žraločí tornádo 2
    Žraločí tornádo 2 (2014)
    8
    Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo.
  40. Pár nenormálních aktivit 2
    Pár nenormálních aktivit 2 (2014)
    4
    Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D