Zatracená krvavá láska

AI
64%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zatracená krvavá láska
V romantickém thrilleru Love Lies Bleeding sledujeme mladou provozovatelku tělocvičny Lou (Kristen Stewart) a její zákaznici Jackie (Katy M. OʼBrian), které se jednoho dne do sebe zamilují. Jackie je mladá ambiciózní kulturistka, jež by ráda jednou prorazila v tomto netradičním a vysoce konkurenčním sportovním světě. Cesta za tímto snem je však trnitá a zavede ji až k tomu, že se nechtěně zaplete s Louiným mafiánským otcem (Ed Harris), který ve městě provozuje střelnici. Lou se rozhodne vysvobodit Jackie ze spárů svého otce, přestože ví, že tím proti sobě poštve celou místní zločineckou síť. Možná by však nemuselo jít o tak šílené rozhodnutí, jak se na první pohled může zdát. Po městě se totiž potulují agenti FBI, kteří mají zájem o jejího otce…



Klajnik
Klajnik
8 678 bodů
0
Trailer byl sestříhanej efektně, ale film to je zbytečnej - tedy dějově mdlej a tematicky bezpředmětnej. Pár fajn nápadů to mělo, ale scénář je příliš vyprázdněnej na to, aby to ve mně cokoliv vzbudilo nebo zanechalo. Kdyby jen postavy měli osobnostní hloubku, tak by mezi nimi mohlo docházet i k zajímavým konfliktům. Takhle to vypadá, jakoby natočili film, podle scénáře, kterej by potřeboval ještě nějakou práci, aby z něj vůbec bylo něco, co je hodno natočení.
Jto_rating
Jto_rating
1 443 bodů
5
Love lies blending vypráví o borce (herečka Bely z Twilight), která se zamiluje do kulturistky. První polovina celkem ok. Už tam mi ten scénář moc nesedl, přesněji to jak jsou napsány postavy. Ale pak přichází totální tvůrčí "nuke the fridge" a ten film nemá moc co nabídnout.


Dodatečné informace

Původní název:
Love Lies Bleeding (více)
  • USA Zatracená krvavá láska
  • USA Love Lies Bleeding
  • USA Amor Mentiras y Sangre
Premiéra v ČR:
18. 7. 2024
Distributor:
Aerofilms
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné