Podruhé mě neoklameš

69%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
Krupe
Krupe
2 288 bodů
3
Absolutní nuda, utrpení. Nechápu, kde kdo vidí nějaké nečekané zvraty a napětí. Nevydržel jsem to a nutil se přeskakovat nudné pasáže, kterých je v tomto seriálu alá tv prima neúrekom.
krakenvalo
krakenvalo
1 469 bodů
9
Super seriál, ale zbytečně natahovanej. Prvá serie mohla být kratší. Ale super.
tindersticks
tindersticks
795 bodů
4
Můj zájem postupně ochaboval a po několika dílech jsem si přál, aby někdo hlavní hrdinku odpravil a byl dřív konec.
Pasadenka
Pasadenka
628 bodů
6
Tento žánr mě moc nebaví. Je to fajn krimi tajemná série, jen na konci se mě držel pocit, že mě scénář schválně tahal jinam, aby byl nečekaný. A takovéto obelhávání mě docela štve. Chápu, proč to je natočené, tak jak je to natočené, je to v podstatě jen delší film a je to na tom cítit. Hrneme několik linek, umělých záhad a osudových provázání, které na konci, když se divák trochu zamyslí, vypadají docela směšně. Nemohu jinak, než 6. A to mě to i bavilo, ale závěr a vysvětlení nehorázně zklamalo. :/
MCeky
MCeky
433 bodů
5
Zbytočne dlhé, miestami nelogické, hlavná herečka absolútne nesedela na charakter aký mala prestavovať. Miestami mi to pripadalo, vďaka dialógom a hereckým výkonom, ako by som sa pozeral na španielsku telenovelu.
M66
M66
207 bodů
9
Po dlouhé době zase jednou dobrá krimi série. Zamotaná, překvapivá a srozumitelný konec.
11.1.2024
maradusek
maradusek
84 bodů
8
Myslím, že když se jedna o mimo-americkou produkci od Netflixu, opět je potvrzeno, že nás čeká super podívaná. Toto pravidlo nám Ukázaly seriály jako Lupin, Bodies a spousta dalších. Hodně mě to bavilo. Jasně, je to 8 hodin materiálu, v ději, hereckém výkonu a filmařině určitě najdeme pár nedostatků. Občas herec nehraje na 100%, občas se u záběrů najdou hrníčky na jiných místech a občas kompozice není jako z filmu od Wese Andersona. Nic z toho ale mě, jako obyčejnému dívákovi nebránilo k tomu, seriál slhtnout na jedno sousto, kdy jsem místy zapomínál dýchat. Za mě teda ++ seriál.
  • napětí, hlavní herečka, lokace a kostýmy
Tynus7
Tynus7
82 bodů
6
Tak tohle je bohužel to nejslabší, co jsme od Cobena jakožto filmového zpracování dostali. Zbytečně zdlouhavé. A to finále se dalo čekat. Škoda, škoda...
bawilliams044
bawilliams044
3 bodů
4
The Product Boxes UK
[url=https://www.bbc.co.uk]The Product Boxes UK[/url]
[The Product Boxes UK](https://www.bbc.co.uk)

##The Product Boxes UK
**The Product Boxes UK**
The Product Boxes UK