Na maděru

62%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
naineko
naineko
1 552 bodů
5
Rozkoukané (proto prozatímní 5, ale obávám se, že je to o hodně míň). Tuším třetí nebo čtvrtý díl. Spíš to nedotáhnu dokonce. Seriál neví čím chce být. Není to dostatečně vtipné ani ujeté a je to debilně nesmyslné v místech, kdy se to tváří reálně. Ani thriller, ani komedie, ani guilty pleasure, prostě ztráta času.
Pasadenka
Pasadenka
1 032 bodů
7
Ty jo, to bylo něco. Jako je to totální blbina, ale pobavilo. Jedná se o takovou Pařbu ve Vegas s elitní jednotkou, která se s kocovinou snaží najít a zneškodnit atomovku. To je celé. Pak už jen počítáme obrovské plastové penisy, normálně velká prsa a koukáme se na spousty umělé krve, mrtvolek, zadků a předstíraného sexu. Podobně, jako pařba, je to jednoduše ujatá moderní blbůstka. :)

Ale není vše sněhově bílé, jak lajna koksu. :) Místy se seriál vleče a vážnější tóny někdy narušují bizarní svět, ve kterém se příběh odehrává. Ale to se stalo jen pár krát. No klidně by to sneslo o 2 epizody míň, ale jinak zábavná jízda.
Vanas
Vanas
22 bodů
8
Luxusní blbina, která moc netlačí na pilu a nesnaží se vás rozesmát na silu
pamatkar on the road
pamatkar on the road
12 bodů
4
Kdyby měl seriál čtyři díly v tempu, které bylo nastoleno, tak by to byla skvělá jízda. S přibývajícími díly je vidět, jak bylo pro scénáristu i režiséra obtížné držet tempo i nápady.
Warpo
Warpo
9 bodů
9
Hodně dobrá ujetá jízda. Doporučuji kouknout.