Šťastně vdaná

81%
Šťastně vdaná
Japonský anime romantický seriál na motivy stejnojmenné manga. Dokud byl naživu její matka, měla Mijo Sajmori šťastný život. Po její smrti se ale otec znovu oženil a od té doby nemá dívka nic než trápení a ponižování. Rodina se jí chce rychle zbavit a nabídne ji proto za krutého armádního důstojníka Kijuka Kuda jako nevěstu. Všichni doufají, že ji odmítne a Mijo skončí někde na ulici a zemře hlady. Kijuka je ale se svou ženou spokojen a požaduje jediné, aby ho poslouchala. Mijo chápe, že její manžel není ani zdaleka takový, jak se o něm říká a oba mají poprvé v životě šanci na lásku a štěstí. Podaří se jim porazit nepřízeň osudu a najít své místo ve světě?



Hudba:

Evah
Evah
2 243 bodů
9
Seriál se mi moc líbil, obzvlášť ze začátku, později začne ale být Miyo hodně otravná, jak se pořád omlouvá a fňuká. Lord Kudo je hodně sympatická postava, která dělá co může, aby Miyo pomohl, jak jen to jde. Zápletka ohledně příšer mi přišla spíš výplňová, aby tam byl nějaký zvrat a potřeba překonávat překážky, ale spíš se mi líbily části o vztahu Miyo a lorda Kudo.
lzap
lzap
55 bodů
9
Absolutní pecka, pustil jsem si to u práce a večer jsem to musel skouknout pořádně. Hudbu napsal americký skladatel žijící v Japonsku, který se specializuje na tento žánr epických dramat: Violet Evergarden nebo momentálně nejlépe hodnocené anime na animelistu: Frieren.

Dodatečné informace

Původní název:
わたしの幸せな結婚 (více)
  • Japonsko Šťastně vdaná
  • Japonsko わたしの幸せな結婚
  • Japonsko Hôn Nhân Hạnh Phúc Của Tôi
  • Japonsko My Happy Marriage
  • Japonsko Watashi No Shiawase Na Kekkon
  • Japonsko 我的幸福婚約
Premiéra v ČR:
5. 7. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
Japonsko
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch