Plane

67%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 511 bodů
4
Začalo to slušně i když bez úvodu do děje. Letadlo, pár pasažérů a drama v letadle. Už průlety letadla bouří, kdy jsem jasně viděl modýlek před zeleným platném mě začaly varovat. Přistání bez zájmu a ukázky něčeho akčního.. a pak to šlo jen dolů.. příběh jako z osmdesátých let, kdy nebylo dostupné GPS. Trapné přestřelky, rozklepaná kamera.. špatně, špatně a znovu špatně.. první dojmy za 60, postupně to šlo až někam na 30%.. výsledný dojem.. céčkový akční film za 40%.
p.a.douch
p.a.douch
8 417 bodů
7
Klasický Butlerův hrdina a jeho dobrodružství. Jen se mi zdá, že s přibývajícím věkem dostává na budku čím dál víc. Tenhle film je hodně silná sedmička. Film se s tím nemaže a slušně to odsýpá. Casting dobrý, herci odvedli slušnou práci. Nenudil jsem se a je vidět že i se střízlivým rozpočtem se dá udělat dobrý akční film. Ne jako ty předražené blbosti od Netflixu.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Páči sa mi že vo filme sa vždy niečo deje a nie je vôbec nudný, ale scénky v ktorom lietadlo padalo boli oveľa napínavejšie ako obyčajné prestrelky v džungli. Začiatok je za mňa super a napínavo urobený ale priebeh je už slabší, a to aj koniec. Celkom mi aj záležalo na pár postavách ale až tak by mi nevadilo keby ich pár aj zomrelo, je to akčný film tak prečo nie. Akcia dobrá a napätie tiež ale vizuál bol trocha odfláknutý. Obyčajný film ktorý na začiatok roka 2023 celkom bodol. Svoj potenciál to splnilo, zabaviť a zaujať diváka. HODNOTENIE: 6/10
Ferlovsky
Ferlovsky
240 bodů
5
Příspěvek obsahuje spoiler!
Karlositoo
Karlositoo
214 bodů
6
Celkem zábavná jednohubka
Mc.C-one
Mc.C-one
103 bodů
8
Po dlouhé době jeden z lepších akčních filmů. Začátek v ledadle prostě bomba.
  • akce
  • napětí
rajus_recenzus
rajus_recenzus
44 bodů
9
Film mi přijde dost povedený, skvěle to plyne a nejsou tam žádné zbytečně zdlouhavé scény.