Karlos

35%
Karlos
Fighter, otec, terminátor, osobnost. Takový je Karlos, nejúspěšnější český zápasník MMA. Nový dokumentární film postupně mapuje životní cestu kontroverzního olomouckého rodáka Karla „Karlose“ Vémoly, který se ze sokolské tělocvičny vypracoval až na prvního Čecha v Ultimate Fighting Championship. Tvorby snímku se ujal Michal Samir, režisér hororového filmu Polednice (2016) a televizní minisérie Iveta (od roku 2022).



Recenze: Karlos

Kinobox.cz
55%

Svižně natočený, ale vnitřně prázdný dokument, který slouží spíš jako rekapitulace Vémolovy kariéry než jako osobní zpověď. Fandy MMA a populárního zápasníka Karlos jistě jednorázově pobaví, ostatní na něj ovšem asi názor nezmění a výjimečně intimní či silný moment budete v této sebepropagaci hledat marně.


Pasadenka
Pasadenka
1 032 bodů
4
Je to tak. Attila byl mnohem lepší dokument, než toto. Já ani nevím, co to mělo být. Nuda, šeď, žádné zajímavé informace, jenom na konci lákání na poslední zápas.

Je pravda, že podívat na Karlův extravagantní a opulentní životní styl zaujme. Ale jen tak na 10 minut. 😂 Pak už je to hodně nezáživné povídání s trochou historie a pak asi ničeho dalšího? 😂 Jo, asi ne. Toto není moc dobrý dokument. Kdyby se soustředil na nějaký aspekt, ale toto profilové povídání u piva je hrozně nezajímavé.

No, ale budu si muset počíhat na ten zápas. Dle tohoto filmu to bude tak na minutku. 😂
editorJarda
editorJarda
58 bodů
4
Nic moc čekal jsem od toho víc. klasický český dokument


Dodatečné informace

Původní název:
Karlos (více)
  • Česká republika Karlos
Premiéra v ČR:
25. 5. 2024
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
Česká republika, Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch